whatsapp

Güncel

CHP DARICA İFTARINA YOĞUN İLGİ

CHP Darıca İlçe Örgütü’nün her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğine bu sene binlerce vatandaş ve partili katılarak birlikte iftar yaptı.

11 Haziran 2017 Saat: 09:27
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.327 kez okunmuştur

CHP DARICA İFTARINA YOĞUN İLGİ
CHP DARICA İFTARINA YOĞUN İLGİ

İFTARA YOĞUN İLGİ

CHP Darıca İlçe Örgütü’nün her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği dün akşam yapıldı. ilçe binası önünde kurulan iftar yemeğine CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, il kadın kolları başkanı Sevim Korkmaz Pekyörür, il gençlik kolları başkanı Murat Erinç, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, ilçe kadın kolları başkanı Nurcan Çağlar, ilçe gençlik kolları başkanı Aydın Işık, CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, CHP Darıca ve Gebze Belediyesi meclis üyeleri, CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Ülker Yiğit, Darıca’daki mahalle muhtarları ve çok sayıda partili ile binlerce vatandaş katıldı.

BAŞKAN TÖRK,TEŞEKKÜR ETTİ

İftar yemeğinde bir konuşma yapan CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, “Bu akşam burada bizlerle olduğunuz ve bu sofrayı bizlerle paylaştığınız için teşekkür ediyorum. Ramazan ayının tüm İslam âlemi ve dünya için barış getirmesini diliyorum. Önümüzdeki ramazan bayramını güzel bir şekilde geçirmeyi diliyorum.” dedi.

7.GÜN HABER

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑