whatsapp

Güncel

CHP DARICA İLÇE BAŞKANI TÖRK’TEN 29 EKİM DAVETİ

CHP Darıca İlçe Örgütü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için hazırlıklarını tamamladı. CHP Darıca İlçe başkanı Yakup Törk, çağrıda bulunarak Darıca'daki bütün siyasi parti temsilcilerini, sivil toplum kuruluşlarını

26 Ekim 2017 Saat: 07:36
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.800 kez okunmuştur

CHP DARICA İLÇE BAŞKANI TÖRK’TEN 29 EKİM DAVETİ
CHP DARICA İLÇE BAŞKANI TÖRK’TEN 29 EKİM DAVETİ

Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Yürüyüşü ve Halk Konseri düzenleyen CHP Darıca İlçe Örgütü, titiz bir çalışmayla bütün hazırlıklarını tamamladı. 29 Ekim Pazar günü saat:18.00'de Darıca Cami Mahallesi Sağlık Ocağı yanından başlayacak Cumhuriyet Yürüyüşü Cumhuriyet Meydanı'nda son bulacak. Ardından Cumhuriyet Meydanı’nda saat:19.00'da ücretsiz Cumhuriyet Konseri başlayacak. En sevilen gruplardan biri olan Yüksek Sadakat Müzik Grubu, en güzel şarkılarını Darıcalılar için söyleyecek.

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk şunları söyledi: "Cumhuriyet, bizim en değerli emanetimiz. Cumhuriyetimizin 94. yılını Darıca'da tüm Cumhuriyet sevenlerle kutlayacağız. Halkın kendi kendisini yönettiği rejimin adıdır Cumhuriyet. Malatya’nın, Isparta'nın, Rize'nin en uzak köyünden çıkıp ülkeyi yönetme fırsatına erişilebilen emsalsiz bir yönetim biçimidir Cumhuriyet... Herkesi ülkesine, Cumhuriyete sahip çıkmaya alanlara davet ediyorum. CHP Darıca İlçe Örgütü olarak Tüm Darıcalıları Cumhuriyet Bayramı kutlaması için sadece Türk bayraklarını alarak alana bekliyoruz. Gelin birlik beraberlik içerisinde Cumhuriyete sahip çıkalım. Buradan tüm siyasi parti temsilcilerini, sivil toplum kuruluşlarını, dernekleri, muhtarları ve bütün vatandaşlarımızı Cumhuriyet coşkusunu hep birlikte yaşamaya davet ediyorum.”
"

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑