whatsapp

Güncel

CHP EMEKLİ ÖĞRETMENLERİ AĞIRLADI

CHP Gebze İlçe örgütü, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile dün emekli öğretmenlerle kahvaltıda bir araya geldi.

26 Kasım 2017 Saat: 09:40
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.152 kez okunmuştur

CHP EMEKLİ ÖĞRETMENLERİ AĞIRLADI
CHP EMEKLİ ÖĞRETMENLERİ AĞIRLADI

CHP Gebze İlçe örgütü, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile dün emekli öğretmenlerle kahvaltıda bir araya geldi. Köfteci Ramiz’de düzenlenen toplantıya; CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, Kadın Kolları Başkanı Ülker Yiğit ve aynı zamanda eski öğretmen olan Gebze eski belediye başkanı Mehmet Emin Akın, il ve ilçe yöneticileri ile partililer katıldı.

Toplantıda ilk konuşmayı CHP Eğitim Sekreteri Ümit Malkoçoğlu yaptı. Kendisinin de emekli bir öğretmen çocuğu olduğunu söyleyen Malkoçoğlu, insanlığın yazıyı keşfetmesinin ardından tüm bilgilerin öğretmenler aracılığı ile gelecek nesillere aktarıldığını söyledi ve bilgi toplumu olmak için öğretmenlere büyük görevler düştüğünü ifade etti.

CHP Gebze Kadın Kolları Başkanı Ülker Yiğit de AK Parti iktidarı ile birlikte eğitimin adeta rant kapısı olarak görülmeye başlandığına dikkat çekti. Atatürk ilkeleri ve laik eğitimden yana olanların baskılar ve görevden almalarla yıldırılmaya çalışıldığını da söyleyen Yiğit, darbe girişimi de fırsat bilinerek fırsatçılık yapıldığı ve haksız sürgün ve açığa almaların devam ettiğini söyledi. Yiğit, Atatürk ve ilkeleri olduğu sürece bu tür girişimlerin çocukların beyinlerinden bilinemeyeceğine dikkat çekti.

CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun ise; öğretmenlerin çoban yıldızı gibi toplumlara yön gösteren kişiler olduğuna dikkat çekti. Toplumun öğretmenler sayesinde kendi yönünü bulabildiğini söyleyen Dursun; “Başta Atatürk ve ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi saygıyla anıyoruz” dedi.

7.GÜN HABER

www.yedincigunhaber.com

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑