whatsapp

Güncel

CHP GEBZE'DE YENİ BAŞKAN ALTINTAŞ

CHP Gebze Kadın Kolları kongresi dün gerçekleşti. Bilge Ercan Altıntaş ve Çiler Boylu’nun iki liste halinde yarıştığı kongreyi Bilge Ercan Altıntaş 106 oy olarak kazandı. Çiler Boylu ise 94 oyda kaldı

25 Aralık 2017 Saat: 00:40
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.870 kez okunmuştur

CHP GEBZEDE YENİ BAŞKAN ALTINTAŞ
CHP GEBZE'DE YENİ BAŞKAN ALTINTAŞ


CHP Gebze ilçe binasında gerçekleşen kongreye CHP il başkanı Cengiz Sarıbay, milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Pekyörür, İlçe Başkanı Musa Yılmaz ile çok sayıda partili katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede divan başkanlığına Bahar Gültekin Candan yardımcılıklarına ise Arzu Çakmak Pehlevan ile Kadriye Yamaner seçildi. 
Kongrede konuşan eski kadın kolları başkanı Ülker Yiğit,  birlik ve bütünlük içinde mücadele etmeleri gerektiğini belirterek, bundan sonra ki süreçte de üye olarak yine partisine hizmet etmeyi sürdüreceğini söyledi.
ADAYLAR KONUŞMA YAPTI
Başkan adayı Çiler Boylu yaptığı konuşmada çok iyi şeyler yapmak istediklerini ve bunun için yola çıktıklarını belirtirken,  Bilge Ercan Altıntaş ise bilgi, birikim ve deneyimlerini CHP’nin başarısı için harcayacağını belirterek, “Kaybetsem bile partim için çalışmaya devam edeceğim”dedi. 
CHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz ise her iki adayı da kutlayarak CHP’nin laik Cumhuriyetin teminatı olduğunu ifade ederken, İl Başkanı Cengiz Sarıbay ise, partiden hiçbir beklentisi olmadığını belirterek, “Tek bir beklentim var,  ileri ki yıllarda  CHP’ye belediye başkanlıkları kazandırmış il başkanı olarak anımsanmak istiyorum”dedi.
CHP milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ise,  mevcut iktidarın kadınlardan korktuğunu ve bundan dolayıda  kadınlara yönelik baskıları arttırdığını belirterek,  “CHP’de kadınlarımız yoldaşlık  duygularıyla hareket ederek   partimizi  iktidara taşımalıdır. Bunun içinde birlik ve beraberlik içinde olmalıyız”dedi.

BİLGE ERCAN ALTINTAŞ'IN LİSTESİ

Gülcan Atasayan

Müzehher Demir

Nejla Dolaşık

İsmi Eroğlu

Fatma Onsun

Güngör Serap Öztürk

Hale Cin Pınar

Deniz Uçak

 

ÇİLER BOYLU'NUN LİSTESİ

Sabiha Aydın Elif

Mücahide Alkan

Ayşe Bakır

Türkan Aka

Emine Atalay

İnci Çebi

Funda Atmaca

Tuğba Tunç

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑