whatsapp

Güncel

CHP GENÇLİK ŞÖLENİ DARICAYI AYAĞA KALDIRDI

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanlığı ve Gençlik Kolları tarafından 19 Mayıs Perşembe günü saat:19.30´da Darıca Çınaraltı´nda fener alayı kortej yürüyüşü ile başlayan şölen Darıca Cumhuriyet Meydanı´nda saat:20.00

21 Mayıs 2016 Saat: 17:13
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.755 kez okunmuştur

CHP GENÇLİK ŞÖLENİ DARICAYI AYAĞA KALDIRDI
CHP GENÇLİK ŞÖLENİ DARICAYI AYAĞA KALDIRDI

CHP Darıca ilçe Başkanı Yakup Törk ve yönetim kurulunun çaba ve gayretleri ile 19 Mayıs Atatürk’ü anma ve Gençlik ve Spor bayramı, Darıca CHP gençlik kollarının büyük organizasyonu adeta gençlik şölenine dönüştü. Darıca Çınar altı meydanında başlayan yürüyüş ve fener alayına yüzlerce Darıcalı vatandaş ile partili vatandaşlar ellerinde taşıdıkları bayrak,flama ve dövizlerle alana kadar sloganlarla yürüdü. Yürüyüşe Darıca ilçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan yakından takip etti.

 

 

 

BAŞKAN YAKUP TÖRK VE CHP TAM KADRO KATILDI

Darıca Kent meydanında gerçekleşen gençlik şölenine katılan CHP Darıca ilçe başkanı Yakup Törk yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları, CHP Çayırova ilçe başkanı  Selahattin Kaya yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolları başkanları ve meclis üyeleri il yönetim kurulu üyesi Mustafa Kaya,lütfü İlhan ile çok sayıda partili ve partisiz vatandaş Darıca kent meydanını tıklım tıklım doldurdu.

 

 

 

ÇELENK KOYDU SAYGI DURUŞU VE İSTİKLAL MARŞI OKUDULAR

Darıca Kent Meydanında gerçekleşen gençlik şöleni öncesi CHP Darıca ilçe başkanı Yakup Törk Atatürk anıtına çelenk koydu.Saygı duruşu ve istiklal marşını alanda bulunanlar hep bir ağızdan okuyarak atanın emanetine sahip çıktıklarını gösterdiler.

Gençlik şöleni gençlik kolları başkanı Aydın Işık’ın konuşması ve Atatürk’ün gençliğe hitabesini alanda bulunanlarla birlikte okuması şölenin havasını değiştirdi, alanda bulunan 7’sinden 70’ine kadın çocuk yaşlısı genci meşale yaktı telefonlarının ışıkları ile biz buradayız dediler.

  

  

RESMİ BAYRAMDA PROTOKOL YERİNİ ALMADI

Atatürk’ü Anma ve Geçlik ve spor bayramı kutlama programı çerçevesinde Darıca halkı ve partililerle adeta kenetlenen CHP gençlik şöleninde günün anlam ve önemine değin bir konuşma yapan genç,dinamik ve ilkeli başkan Yakup Törk önemli mesajlar verdi. Konuşmasında ilçe protokolüne ve yöneticilerine seslenen Törk, 19 Mayıs Atatürk’ü anma ve gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına protokolün ve ilçe yöneticilerinin çelenk sunma ve törenlere katılmamalarını eleştirdi.

 

  

“ATAMIZIN İZİNDE CUMHURİYETİ KORUMAYA DEVAM EDECEĞİZ.”

Başkan Törk, “19 Mayıs 1919 tarihi, milletimizin, büyük onur ve asaleti ile Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk´ün liderliğinde, tarih sahnesinde bir kez daha şahlanarak tam bağımsızlığını elde etmek için çıktığı yolda kesin zafer kazandığı günlerin başlangıç noktasıdır. Bu nedenle Mustafa Kemal Atatürk cumhuriyetimizin savunulması ve korunması görevini yeni kurulan Türk devletinin dinamik gücü olarak gördüğü Türk gençliğine emanet etmiş ve bu vesileyle de Samsuna çıktığı ve Türk Milletinin Kurtuluş Savaşı´na başladığı bu günü tüm içtenliğiyle Türk gençlerine ve gençliğine armağan etmiştir. Türk Milleti olarak kurtuluş günümüze ve Atatürk´ün özgürlük ateşini yaktığı bugüne sahip çıkmak en yüce görevimizdir. Bu emanete bugüne kadar sahip çıktık bundan sonra da Atamızın izinde Cumhuriyeti korumaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere milli mücadelede emeği geçenleri rahmetle anar, 19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı´nı en içten duygularımla kutlarım.”dedi.

 

 

 

ŞÖLENDE GENCİ YAŞLISI ATAYI ANDI VE DOYASIYA EĞLENDİ

Darıca CHP İlçe Başkanlığı gençlik kolları tarafından organize edilen gençlik şöleni Efsa Organizasyon tarafından gerçekleştirildi. Bölgemizin tanınmış sunucularından Çile Boylu tarafından sahneye davet edilen ünlü sanatçı Mustafa Özarslan grup Çığ eşliğinde okuduğu bir birinden güzel  türkü ve şarkılarla meydanı karnaval alanına çevirdiler. Alanda gerçekleşen şölene katılan binlerce partililer ve vatandaşlar saatlerce halka halka halay çekti. Sanatçı Mustafa Özarslana eşlik ederek gecenin tadını çıkaran Darıca halkı gecenin ilerleyen saatlerine kadar alandan ayrılmadı.

 

 

 

YEDİNCİGÜNHABER-Özden DEMİRCİ

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑