whatsapp

Güncel

CHP KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2. ADAY ADAYI ÖRENGÜL

Kocaeli'de geniş bir kesim tarafından tanınan Avukat Fahri Örengül, Cumhuriyet Halk Partisi'den Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adaylığı başvurusu yaptı. Örengül dosyasını il başkanı Cengiz Sarıbay'a teslim et

27 Ekim 2018 Saat: 09:26
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.958 kez okunmuştur

CHP KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2. ADAY ADAYI ÖRENGÜL
CHP KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2. ADAY ADAYI ÖRENGÜL

Kocaeli'de geniş bir kesim tarafından tanınan Avukat Fahri Örengül, Cumhuriyet Halk Partisi'den Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adaylığı başvurusu yaptı. Örengül dosyasını il başkanı Cengiz Sarıbay'a teslim etti.

Örengül, yaptığı açıklamada "CHP Kocaeli de büyükşehir iddialı. CHP Büyükşehiri kazanacak güçte. Adaylık başvurusu az diye kamuoyu bilgiler geliyor. Bir partili olarak ben de başvurumu yaptum. Keramettim Gençtük de açıklansa ben de açıklansam hiç farketmez. Hep birlikte alanda olacağız ve birbirimize destek olacağız. Kocaeli AK Partili belediyeden artık çok yoruldu. Kaynaklar gerçekten heba edildi. Büyükşehir meclisinde bir dönem grup başkanvekilliği yaptım. Büüykşehirin ne kadar eksik ve hatalı çalıştığını biliyorum. Kocaeli’de bu dönem CHP büyükşehir ve diğer belediyelerde iddia olacaktır. Bu dönem seçim çok renkli geçecek" ifadelerini kullandı.

FAHRİ ÖRENGÜL KİMDİR?

1960 yılında Eşme'de doğdu. Eşme İlkokulu’nu ve Namık Kemal Ortaokulu’nu bitirdi. Seka Çırak İlkokulu’na kaydoldu. 1977’de Seka’da çırak olarak çalışmaya başladı. 1979’de Gece Lisesi’ni bitirdi. Aynı yıl İstanbul Hukuk’a kaydoldu. 3 yıl Seka’da çalışarak okudu. Seka’da amatörce sendikacılık yaptı. 1985’ten beri avukat. 3 dönem Baro Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. 1 dönem Baro Başkanlığı yaptı. 1990-1991 arası DSP İl Başkanlığı yapan Örengül, CHP Kurucu İl Yönetim Kurulu Üyesidir. Örengül, CHP'de değişik zamanlarda çeşitli görevler aldı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑