whatsapp

Güncel

CHP’Lİ GENÇLER FACİANIN ŞEHİTLERİNİ ANDI

Cumhuriyet Halk Partili (CHP) gençler 1 Mart Üsküdar faciasının 58. yıldönümünde şehitlerini unutmadı. CHP’li gençler 1 Mart Üsküdar Faciasında şehit olan 392 kişiyi denize karanfil atarak andılar.

1 Mart 2016 Saat: 17:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.252 kez okunmuştur

CHP’Lİ GENÇLER FACİANIN ŞEHİTLERİNİ ANDI
CHP’Lİ GENÇLER FACİANIN ŞEHİTLERİNİ ANDI

Halk-Lis Genel Başkan adayı Fikri Berfu Gürel ve yönetimi düzenlediği anma programına CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Erinç ve yönetimi, CHP Gölcük İlçe Gençlik Kolları ve yönetimi,  CHP Gölcük İlçe Kadın Kolları yönetimi ve partililer katıldı.

Gürel ‘’Üsküdar Vapurunun Acısı Hala Yüreklerimizdedir’’

Anma programında konuşma yapan Halk-Lis Genel Başkan adayı Fikri Berfu Gürel şu sözleri dile getirdi ‘’Yaşanan bu büyük acıyı hala yüreklerimizde yaşıyoruz. Üsküdar Vapuru faciası ülkemizin en ölümcül sivil deniz kazalarından biridir. İzmit Lisesi ve İzmit Sanat Okulunda öğrenim gören liseli abi ve ablalarımızın da aralarında bulunduğu yüzlerce yolcusuyla İzmit Körfezine açılarak fırtına sonucu batan Üsküdar Vapurunun acısı hala yüreklerimizdedir. Bugün bu büyük felaketin 58. Yıl dönümünde hayatlarını kaybedenleri bir kez daha rahmetle anıyoruz’’dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑