whatsapp

Güncel

CHP'DE MUSA YILMAZ GÖREVİ DEVİR ALDI

CHP Gebze İlçe Örgütü’nü geçtiğimiz Pazar günü gerçekleşen olağan ilçe kongresinde ilçe başkanı seçilen Musa Yılmaz bugün eski ilçe başkanı Recep Dursun’dan devir teslim töreni ile görevi resmen devraldı

14 Aralık 2017 Saat: 15:16
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.016 kez okunmuştur

CHPDE MUSA YILMAZ GÖREVİ DEVİR ALDI
CHP'DE MUSA YILMAZ GÖREVİ DEVİR ALDI

YENİ BAŞKAN MUSA YILMAZ MÜHÜRÜ TESLİM ALDI

CHP Gebze İlçe Örgütü’nü geçtiğimiz Pazar günü gerçekleşen olağan ilçe kongresinde ilçe başkanı seçilen Musa Yılmaz bugün eski ilçe başkanı Recep Dursun’dan devir teslim töreni ile görevi resmen devraldı.

GÖREV TESLİM TÖRENİNE YOĞUN İLGİ

İlçe binasında gerçekleşen törene CHP İl Yöneticileri Lütfü İlhan, Hikmet Koçoğlu ve Mustafa Kaya, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, eski ilçe başkanları Recep Dursun, İsmet Kara, Yakup Yılmaz, ilçe kadın kolları başkanı Ülker Yiğit, ilçe gençlik kolları başkanı Esener Eşsiz, ADD Gebze Şube Başkanı Nilgün Aydın, ÇYDD Gebze Şube Başkanı Nurcan Çınar, Çelik-İş Gebze Şube Başkanı Şerafettin Koç, Cumhuriyet Kadınları Derneği Çayırova Şube Başkanı Emine Özcan, CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyeleri Salih Işık, Dilek Tan, Neşe Celep Çetiner, Yılmaz Bulut, CHP Bekirpaşa Belediyesi Eski Belediye Başkanı Fikret Toker,CHP Gebze Belediyesi Eski Başkanı Mehmet Emin Akın, ilçe yöneticileri ile çok sayıda partililer katıldı.

KİMSE CHP’DEN ÜSTÜN DEĞİL

Törende ilk olarak CHP Gebze Eski İlçe Başkanı Recep Dursun bir konuşma yaparak, “Bugün önemli bir gün yaşıyoruz. Tarihi bir süreçtir. 2019 yılında üç seçimi yürütecek olan genç ve çalışkan bir ilçe yönetimi seçildi. CHP edebi liderimizin bize emanetidir. Bu emaneti korumak bizim en asli görevidir. Makamlar gelip geçicidir. Baki olan CHP’dir. Hiç kimse CHP’den büyük değildir. Kimse kendini CHP’nin kurumsal kimliğinden üstün göremez. Eski vekiller, belediye başkanları kendilerin özel davet beklememelidir. Bizler davet beklemeyeceğiz.

BAŞARILAR DİLİYORUM

Hiçbir eylem ve etkinliği duymamız yeterlidir. Bu kapıdan girerken herkesin kavgasını dışarıda bırakacaktır. Güzel bir demokrasi şöleni yaşadık. Bizde kavga bekleyenler yanılırlar. Biz biriz ve diriyiz. Bizimle birlikte görev yapan tüm ilçe yöneticilerine teşekkür ediyorum. Gençlik kollarına, kadına kollarına, meclis üyelerine teşekkür ediyorum. Artık iktidar olmaktan başka çaremiz yok. Yeni seçilen ilçe başkanı Musa Yılmaz ve ekibine başarılar diliyorum. Hiçbir davet beklemeden yanında alanlarda mücadele etmeye söz veriyorum.” dedi.

BİR RÖVANŞ DEĞİL

CHP’li Dursun’un ardından CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz konuşarak, “Recep Dursun başkanımız güzle ve bütünleştirici bir konuşma yaptı. Yaptıkları çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. İktidar yürüyüşüne birlikte yapacağız. CHP çok büyük bir ailedir. İktidar yürüyüşüne yürüyeceğiz. Çok büyük bir aileyiz. Basında okuduğum kadarıyla rövanş olarak kongreyi niteliyorlar. Partimizde demokratik seçimler yapılmaktadır. CHP’de rövanş olmaz. Basına eşit mesafede olacağız. AKP’nin Gebze’de 29 meclis üyesi var.

İDDİALARI İSPAT ETSİNLER

CHP’nin ise 6 tane meclis üyesi var. Ancak kamuoyunda çeşitli nedenlerle partili meclis üyelerine yakışmayacak iftiralar oluyor. 6 tane meclis üyemin hepsi birbirinden değerlidir. Bu ithamları ispat etmeliler yoksa kimsenin karalamaya hakkı yoktur. Gebze’de 23 yıldır iktidar olamamış bir partiyiz. İktidara ihtiyacımız vardır. Bu nedenle iktidara yürürken fedakârlık yapmalarını istiyorum. Gebze’nin sorunları çok büyük. 7 mahalle dediğimiz Beylibağı bölgesinde hak mağdurları oluyor. Recep Dursun o bölgede çok önemli çalışmalar yaptı. Kendisi ile bundan sonrada kendisinden bu konuda destek isteyeceğiz.” diye konuştu. 

CHP'DE KARARLILIK VE KAYNAŞMA

CHP Gebze ilçe başkanlığına seçilen Musa Yılmaz'ın devir teslim töreni için eski partililerin bir kaynaşma ve dayanışma içinde oldukları görüldü. CHP İlçe başkanlığı önünde toplanan partililerin 80'li yılların Heyecanı ile CHP ruhunun hareketliğini partililer bu buluşmada CHP'nin önümüzdeki seçimlerde yerelde ve genelde iktidar kararlılığını gösterdi.

7.GÜN HABER

www.yedincigunhaber.com

Özden DEMİRCİ

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑