whatsapp

Güncel

ÇİLER’DEN GÖRGÜN’E ZİYARET

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ve yönetim kurulu üyeleri ASELSAN A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün’ü ziyaret ettiler.

17 Mayıs 2018 Saat: 14:20
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.110 kez okunmuştur

ÇİLER’DEN GÖRGÜN’E ZİYARET
ÇİLER’DEN GÖRGÜN’E ZİYARET

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, GTO Meclis Başkanı Oğuz Şerifoğlu ve GTO Yönetim Kurulu Üyeleri önceki gün ASELSAN A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün’ü makamında ziyaret ettiler. Ziyaretle ilgili olarak bilgi veren Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Kısa bir süre önce ASELSAN A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü olarak görevine başlayan Gebze Teknik Üniversitesi rektörümüz Prof. Dr. Haluk Görgün’ü makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledik.” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

ASELSAN A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün de ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getirerek, “Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, meclis başkanı Oğuz Şerifoğlu ve GTO Yönetim Kurulu Üyelerinin gerçekleştirmiş olduğu ziyaret beni çok mutlu etti. Gebze Teknik Üniversitesi’nde rektörlük görevinde bulunurken Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in vermiş olduğu desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑