whatsapp

Güncel

Çocuk yazar Can Bartu teşekkür etti

Kocaeli Kitap Fuarında okurların yoğun ilgi gösterdiği fuarın en genç çocuk yazarı Gebze’li Can Bartu Arslantürk’e okurlardan yoğun ilgi.

13 Ekim 2024 Saat: 14:18
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 439 kez okunmuştur

Çocuk yazar Can Bartu teşekkür etti
Çocuk yazar Can Bartu teşekkür etti

www.yedincigunhaber.com 7.GÜN HABER / Özden DEMİRCİ


YAZAR CAN BARTU'YA YOĞUN İLGİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleşen 14. Kocaeli Kitap Fuarına davet edilen Gebze’li çocuk yazar Can Bartu Arslantürk ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Can Bartu kitabını imzaladığı yaşlısı genci herkese desteklerinden ötürü teşekkür etti bol bol kitap okumalarını önerdi.

ZİYARETÇİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Kocaeli Kitap Fuarı EKS Yayınları B61 Standında “Hayal Arkadaşlarım” adlı kitabını imzalayan kitap fuarının en genç yazarı Can Bartu Arslantürk’ü, Kitap fuarına katılan ve kendisini ziyaret eden kurum, kuruluş ve STK’ların başkan ve yöneticilerine, belediye başkanlarına ziyaretleri ile kendisini onurlandıran öğretmen ve öğrenci arkadaşlarına ve ailelerine binlerce teşekkür ettiğini bildirdi.

TARİHÇİ YAZAR RESUL ORMAN VE YAYIN EVİNE TEŞEKKÜR

Gebze'li yazar Can Bartu Arslantürk, Kocaeli Kitap Fuarında kendisine desteğini esirgemeyen tarihçi yazar Resul Orman'a ve EKS yayın evine gösterdiği ilgi ve katkılarından ötürü teşekkür ettiğini bildirdi.

3.KİTABINI İMZALAMAYA HAZIR

Başarılarıyla önemli projelerde yer alan dahi çocuk yazar Can Bartu Arslantürk, eğitim gördüğü okuldaki başarılarına kendisinin hazırladığı animasyonlara Türkçe ve İngilizce seslendirmelerini YouTube kanalında takipçileriyle buluşturarak eğitimini sürdüren yazar Can Bartu 15 Ekim'de yayın evinden çıkacak 3.kitabını okurlarıyla buluşturacak.

 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑