whatsapp

Güncel

ÇÖZÜM TEMEL LİSESİ, GEBZE GENÇLİK MERKEZİ MÜDÜRÜ’NÜ AĞIRLADI

Gebze Çözüm Temel Lisesi Kültür ve Edebiyat Kulübü Perspektif Konuşmalarına devam ediyor.

5 Mart 2016 Saat: 09:54
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.616 kez okunmuştur

ÇÖZÜM TEMEL LİSESİ, GEBZE GENÇLİK MERKEZİ MÜDÜRÜ’NÜ AĞIRLADI
ÇÖZÜM TEMEL LİSESİ, GEBZE GENÇLİK MERKEZİ MÜDÜRÜ’NÜ AĞIRLADI

Belli aralıklarla yapılan söyleşiler kültür-sanat, eğitim, bilim, sağlık ve spor gibi konularda gençlerin ufkunu açacak ve onlara ideal sahibi, kültürlü, ahlaklı ve erdemli hayatın yolunu gösteriyor. Gençlerin ilgi gösterdiği Perspektif Konuşmalarının bu ayki konuğu Gebze Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan’dı.

Gebze Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan ise gençlerle bir araya gelmenin mutluluğunu ifade ederken hayata dair önemli mesajlar verdi. “Hayatın özü sevgidir” diyen Turan, gençlerin hayata sevgi ile bakması gerektiğini hatırlattı.  Anne-babalarının, öğretmenlerinin, arkadaşlarının ve çevresinin onları çok sevdiğini söyledi. Gençlerin dostluk, kardeşlik, vefa, sadakat, hoşgörü, saygı ve sevgi gibi kavramları önemsemeleri ve hayatlarına bunları çeşitli vesilelerle aktarmaları gerektiğini de yaşanmış hayat hikayeleri ve anekdotlarla belirtti. Gebze Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan ayrıca kitabı, hayatı okuyan gençlerimizle geleceğe adım atabileceğimizi ve yeniden medeniyetimizi ayağa kaldırabileceğimizi sözlerine ekledi.

 Gebze Çözüm Temel Lisesi Kurucu Müdürü Ertuğrul Taşlı ise: ‘’Çözüm Lisesi olarak akademik eğitimin yanında, gençlerimize hayata dair bir perspektif kazandırmanın gayretinde olduklarını, yapılan bu ve benzeri söyleşilerle gençlerimize bir ufuk kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

             

           

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑