whatsapp

Güncel

DALKILIÇ, KARARINI YOL ARKADAŞLARIYLA BİRLİKTE VERECEK

Dilovası Belediyesi’nin kurucu başkanı Ercan Dalkılıç siyaset ve kendisiyle ilgili olarak gündemde ki konularla ilgili açıklama yaptı.

10 Kasım 2017 Saat: 11:37
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.410 kez okunmuştur

DALKILIÇ, KARARINI YOL ARKADAŞLARIYLA BİRLİKTE VERECEK
DALKILIÇ, KARARINI YOL ARKADAŞLARIYLA BİRLİKTE VERECEK

Dalkılıç şunları yazdı, “Sevdamız olan ve gözümüzün nuru gibi hep birlikte büyüttüğümüz Dilovası'na hizmet etmek bizler için her zaman bir onur vesilesi olmuştur.
Siz değerli Dilovası halkının geçmişten buyana şahsıma gösterdiği güven ve teveccühü hiç bir zaman karşılıksız bırakmamaya gayret gösterdim. Bizim için mevki makamdan çok, mazlum ve biçare insanlara hizmet ve yardım etmek her şeyin üstünde olmuştur. Bu ilçeye hizmet bizim hayatımızın ve yaşantımızın her zaman bir parçası olmuştur. hizmet edebilmek için illa iktidar olmak gerekmediğini her seferinde gösterdik. Kapımız hiç bir zaman bu halka kapanmadı, küsmedik ve hiç bir zaman gocunmadık. Halkımızın her kararına saygı gösterdik... Son zamanlarda özellikle yerel seçim sattına girildiği bu dönemlerde siz değerli dostlarımızdan bir çok olumlu tepkiler alıyoruz. Lakin hakkımızda çıkan konular ve haberler ile hiç bir bağlantımız ve çalışmamız yoktur. 
Çok kıymetli kardeşlerim; girilecek bir yolda kader arkadaşlarımız ve kurmaylarımız ile geniş istişareler sonrası karar veririz. Siz değerli dostlarımın teveccühüne teşekkür ederken, bizlerin ağzından çıkmayan sözlere ve kulaktan duyma söylentilere itibar etmemenizi rica ediyorum. Saygılarımla...”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑