whatsapp

Spor

DARICA BİR BAŞKA BAHARA

Darıca G.B. 2.Lig’e çıkma umutlarını yine bir başka bahara bıraktı. Sarı-Yeşilliler deplasmanda 1-0 yendiği Diyarbekirspor’a kendi sahasında 2-1 mağlup olarak taraftarlarını kahretti. Finali Sakaryaspor-Diyarbekir oynayacak

9 Mayıs 2017 Saat: 07:40
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.635 kez okunmuştur

DARICA BİR BAŞKA BAHARA
DARICA BİR BAŞKA BAHARA

Darıca Gençlerbirliği’nde dramatik son. 3.Lig Play-Off yarı final rövanş maçında Diyarbekirspor’u konuk eden sarı-yeşilliler, final biletini kendi elleriyle rakibine verdi. 1-0’ın rövanşında mücadele etmediği gibi futbol olarak da beklenileni veremeyen Darıca Gençlerbirliği rakibine 2-1 yenilerek finale çıkamadı. Beraberlik halinde bile final biletini alacak olan sarı-yeşilli ekibimiz 74’de Serhat’ın golüyle 1-0 geriye düştü. 3 dakika sonra Selçuk durumu 1-1 yaptı. Ancak sarı-yeşilli savunma, organize ataklar geliştiren Diyarbekir’e dur diyemedi. Nitekim 85’de Mehmet’in golü Darıca Gençlerbirliği’nde soğuk duş etkisi yarattı. Sarı-Yeşilli oyuncular geri kalan dakikalarda ne yapsa da beraberlik golünü bulamadı ve Diyarbekir 2-1’lik skorla Darıca’da final biletini kaptı.

FİNAL: SAKARYA-DİYARBEKİR

3.Lig 3. Grup’ta Play-Off finalinin adı kondu. Sakaryaspor dün 1-0’lık galibiyetin rövanşında Bayrampaşa’yı 4-0 mağlup etti. Böylece final maçı Sakaryaspor-Diyarbekirspor arasında 13 ya da 14 Mayıs’ta oynanacak.

MENAJER ORHAN’A TEPKİ!

Darıca Gençlerbirliği taraftarı maç bitiminde üzgün ve bir o kadar da öfkeliydi. Sarı-Yeşilli taraftarların hedefinde tek bir isim vardı, o da kulüp menajeri Orhan Ergür’dü. Taraftarlar Ergür’e küfürlü tepki gösterdi.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑