whatsapp

Güncel

DARICA’DA FENER ALAYI EŞLİĞİNDE DİRİLİŞ YÜRÜYÜŞÜ

Darıca Evet Platformu” öncülüğünde Darıca’da Fener Alayı eşliğinde Diriliş Yürüyüşü yapıldı. Yürüyüşün ardından Uğur Işılak Darıca Cumhuriyet Meydanı'nda bir konser verdi.

9 Nisan 2017 Saat: 17:35
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.466 kez okunmuştur

DARICA’DA FENER ALAYI EŞLİĞİNDE DİRİLİŞ YÜRÜYÜŞÜ
DARICA’DA FENER ALAYI EŞLİĞİNDE DİRİLİŞ YÜRÜYÜŞÜ

Darıca Belediye Başkanı ve Darıca Evet Platformu Başkanı Şükrü Karabacak öncülüğünde düzenlenen Diriliş Yürüyüşü Cami Mahallesi Sağlık Ocağı'ndan başladı. Ellerinde fenerlerle yürüyen topluluk Çınaraltı mevkiinden devam ederek yürüyüşü Darıca Cumhuriyet Meydanı'nda sona erdirdi.

Cumhuriyet Meydanındaki programa Ak Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve vatandaşlar katıldı.

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu meydanda yaptığı konuşmada Evet oylarının çoğalmasıyla heyecanlarının giderek arttığını ve yeniden coştuklarını ifade etti. Katırcıoğlu;’ 16 Nisan tarihinden sonra yine hep birlikte kardeşçe durmadan yolumuza devam edeceğiz. Geleceğimiz için, bayrağımız için, milletimiz için, devletimiz için Evet diyoruz.’’ Şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından ülkemizin ünlü seslerinden Uğur Işılak meydanı dolduran vatandaşlara unutulmaz bir konser verdi.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak gazetecilere yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi;’’Darıcamızda Evet Platformunun oluşturmuş olduğu diriliş yürüyüşü ile Darıca da son vuruşu yapıyoruz. Kapı kapı, sokak sokak, ev ev bütün esnafımızı gezerek, kadınlarımızla çocuklarımızla buluşarak her noktada milletimizle birlikte olarak bu 18 maddelik Anayasa değişikliğini anlattık. Milletimizde bize inanıyor. Büyük reisimize, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a güveniyor inşallah Darıcamızda hayırlısıyla çok güçlü bir Evet çıkacak. Ben inanıyorum ki ülkemizden de çok güçlü bir Evet çıkacak. Yüzde 60’ların üzerinde Evet’le yeni Türkiye’nin rotasını belirlemiş olacağız. Yürüyüşümüze halkımızdan büyük ilgi var. Halkımız her şeyin bilincinde bu ülkede artık bir daha koalisyon olmaması için siyasi istikrarsızlıkların önlenmesi için askeri vesayetlerin ortadan kaldırılması için millet iradesinin sandıkta hakim olması için halkımızın teveccühünü görmüş olduk. Bu ülke insanı bir ve beraberdir diyoruz inşallah bu sistem değişikliği gerçekleşir ülkemiz olması gereken yere çıkartmış oluruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bir ifadesi var bu ülkeyi muassır medeniyetler seviyesine çıkarmak gerekiyor. Biz bunu çıkartacağız.

Muhalefet partilerinin meydanlarda söyledikleri hiç hoş değil. Bu ülke insanları lazıyla, kürdüyle, romanıyla, çerkeziyle bir ve beraberdir. Biz bunu 15 Temmuz da Fethullah terör örgütü bu ülke üzerinde yapmak istediği darbe girişimine biz hep beraber bu işi çözdük. Hiç kimse şunu unutmasın bu ülkenin evlatları bizim dedemiz denize dökülmesi gerekenleri Kurtuluş Savaşında gerçekten denize döktü. Bu millet bu ifadeleri haketmiyor bu milletten özür dilesinler. Etmiyorlarsa onları kınadıklarımızı buradan ifade ediyoruz. Milletimiz 16 Nisan akşamında kimi denize dökeceğimizi en güzel şekilde demokratik bir yoldan cevabını verecektir.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑