whatsapp

Yaşam

DARICA’DAN SURİYE’YE 6 TIR GIDA YARDIMI

AK Parti Darıca İlçe teşkilatı, Türk Kızılay’ı Çayırova şubesi ortaklığıyla düzenlenen gıda kampanyası çerçevesinde toplanan 6 tır gıda yardımı Suriye sınırındaki mültecilere ulaştırılmak üzere düzenlenen törenle yola

26 Ağustos 2017 Saat: 11:57
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.119 kez okunmuştur

DARICA’DAN SURİYE’YE 6 TIR GIDA YARDIMI
DARICA’DAN SURİYE’YE 6 TIR GIDA YARDIMI

Darıca da düzenlenen törene Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanı  aynı zamanda Genel Merkez Yöneticisi  İlhami Yıldırım, İlçe Kaymakamı Ömer Karaman, Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Ak Parti İlçe Başkan vekili Ufak Acay, Türk Kızılay'ı Çayırova Şube Başkanı Halil Keskinoğlu, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanı Başbakan Binali Yıldırım’ın kardeşi İlhami Yıldırım, Kızılay ve Darıcalı işadamlarının halkının destekleriyle toplanan yardımların önce Gaziantep’e daha sonra da Suriye’deki mültecilere ulaştırılacağını söyledi. Yardımları bundan sonrada süreceğini ifade etti.

İlçe Kaymakamı Ömer Karaman da konuşmasında savaş yaşanan Suriye’deki mazlumlara destek olmak amacıyla düzenlenen örnek bir yardımlaşma kampanyasına destek veren herkese teşekkür etti.  Karaman Türk halkı olarak darda kalan ümmetlere yardımların bundan sonrada devam edeceğinin altını çizdi.

 Törende konuşan Belediye Başkanı Şükrü Karabacak da bu yardımların birlik ve beraberliğin en güzel örneği olduğunu söyledi. Türk halkı olarak herkese kucak açacak güçte olduklarını vurgulayan Karabacak;’’ mülteci durumda olan çocukların, kadınların, yaşlıların, sakatların temel ihtiyaçlarını karşılamak bizim en tabi görevlerimiz arasındadır. Destek veren herkese teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

Konuşmaların ardından Darıca Müftüsü Muharrem Bilgiç’in yapmış olduğu duanın ardından 6 tır gıda yardımı düzenlenen törenle yola çıktı.

 

 

 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑