whatsapp

Güncel

DARICA EMNİYETİ KAÇAR’A EMANET!

Darıca Emniyet Müdürlüğü görevine beklenen atama gerçekleştirildi. Aydoğan’ın Van’a gitmesiyle birlikte Darıca Emniyet Müdürlüğü görevine vekaleten Erkan Kaçar atandı.

19 Temmuz 2018 Saat: 19:51
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.305 kez okunmuştur

DARICA EMNİYETİ KAÇAR’A EMANET!
DARICA EMNİYETİ KAÇAR’A EMANET!

Darıca Emniyet Müdürlüğü görevine beklenen atama gerçekleştirildi. Aydoğan’ın Van’a gitmesiyle birlikte Darıca Emniyet Müdürlüğü görevine vekaleten Erkan Kaçar atandı. Daha önce İstasyon Polis Karakol Amirliği görevinde bulunan ve Darıca’yı yakından tanıyan Kaçar’ın Darıca’ya atanması ilçe de memnuniyetle karşılandı. 

DARICALILAR MEMNUN 

Bir dönem Gebze’de KOM büro amirliği ve Darıca’da İstasyon Polis Karakol amirliği görevini yürüten bölgede birçok başarılı çalışmalara imza atan ve  Gebze İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı olan Erkan Kaçar iki yıl önce Emniyet Genel Müdürlüğü Yüksek Değerlendirme Kurulu ve Merkez Değerlendirme Kurulu kararları ile terfi ederek 4.sınıf emniyet müdürü olmuştu. Gebze Emniyet Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Kaçar’ın önümüzdeki süreçte Darıca Emniyet Müdürlüğü için asaleten atamasının yapılması beklenirken, Darıca Emniyet’ine yapılan bu atama Darıcalıları da memnun etti. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑