whatsapp

Güncel

DARICA FİNAL 41 ÜNİVERSİTEYE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Darıca Final Okulları 2. Organizasyonu ile 41 Üniversite Darıca'da buluşuyor. 15.Aralık Cuma günü(Yarın) Darıca Kapalı spor salonunda saat 09.30-16.00 saatleri arasında gerçekleşecek

14 Aralık 2017 Saat: 17:47
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.754 kez okunmuştur

DARICA FİNAL 41 ÜNİVERSİTEYE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK
DARICA FİNAL 41 ÜNİVERSİTEYE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

41 ÜNİVERSİTE 15 ARALIK CUMA GÜNÜ DARICA'DA

Bu sene 2.si gerçekleşecek olan 41 Üniversite 15.Aralık Cuma günü Darıca Kapalı spor salonunda Darıcalı öğrencilerle buluşacak. Darıca Kapalı spor salonunda yarın saat 09.30-16.00 saatleri arasında gerçekleşecek etkinlik için bütün hazırlıkları tamamlayan Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya, "Etkinliğimiz ićin tüm hazırlıklarımız tamamlanmıştır. Katılımci 41 üniversite yetkililerimiz yarın İlçemiz lise öğrencilerine sunacakları hizmetle büyük katkı sağlayacaklardır. 2. Etkinliğimiz ićin tüm hazırlıklarımız tamamlanmıştır. Katılımci 41 üniversite yetkililerimiz yarın İlçemiz  lise öğrencilerine sunacakları hizmetle büyük katkı  sağlayacaklardır. 

Başta Darıca Kaymakamımız Ömer Karaman , Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak , Millî Eğitim Müdürü İsmail Oğuz , Emliyet Müdürü Hasan Aydoğanı ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. 
İlçemiz Kamu Kuruluşlari Amirleri , Mahalle Muhtarları, Siyasal Parti ve Sivil Toplum Yöneticileri 3000' e yakın  İlçemiz lise öğrencileri ,  Okul Müdürleri , rehber öğretmenleri ve yetkilileri ile yarın  gerçekleşecek olan etkinliğimiz  Darıca mızın eğitim hayatına  önemli katkı  sunma amaçlıdır. Etkinliğimiz İlçemize hayırlı olsun" dedi. 
7.GÜN HABER
Özden DEMİRCİ

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑