whatsapp

Güncel

DARICA FİNAL’DE 2. YARIN VELİ SEMPOZYUMU VAR

Darıca Final Okulları 2. Veli Sempozyumunu 18 Şubat Pazar günü (Yarın)gerçekleştiriyor. Genel Müdür Murat Kaya, vatandaşları sempozyuma davet etti.

16 Şubat 2018 Saat: 23:57
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.042 kez okunmuştur

DARICA FİNAL’DE 2. YARIN VELİ SEMPOZYUMU VAR
DARICA FİNAL’DE 2. YARIN VELİ SEMPOZYUMU VAR

Darıca Final Okulları 2. Veli Sempozyumunu  18 Şubat Pazar günü (Yarın) gerçekleştiriyor.

Sempozyuma Final Okulları Eğitim Danışmanı Özgür Bolat ‘Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir”, Prof. Dr. Betül Çotuksöken ‘Ailede İletişim’, Prof.Dr. Gencay Zavotçu ‘Okuma Kültürü ve Aile’, Dr. Ali Akdoğan ‘Sınavlar Neyi Ölçüyor, Neyi Ölçmüyor?’,  Uluslararası Eğitim Danışmanı Fulya Yalezan Yılmaz ‘Tanıştırayım Evimizde ki Z Jenerasyonu Temsilcisi’, Fox Tv genel yayın yönetmeni Doğan Şentürk  ‘Medya İlişkisinde Aile Yapılanması’ ve Yazar ve Eğitimci Haluk Öztekin ‘Öğrenci Başarısında Ailenin Rolü’ konularıyla konuşmacı olarak katılacak.

Sempozyum Darıca Final  Okulları genel müdürü sempozyum ile ilgili olarak şunları ifade etti, “18 Şubat Pazar günü  gerçekleşecek olan sempozyum  iki bölüm halinde gerçekleşecek,  1. Sunum 10.00-11.00 arasında ikinci sunum ise 13.30-14.30 arasında  olacak. Birbirinden değerli konuşmacılarımız sınıflarda   eş zamanlı olarak  sunum yapacaklar.  Konuklarımız  istediği konuşmacıyı  dinleyebilecek. Özgür Bolat’ın sunumu ise  13.30-14,30 arasında olacak.  Tüm halkımızı sempozyuma davet ediyoruz”dedi.

ÖĞRENEN ÖĞRETMEN MURAT KAYA HEM SİTEM ETTİ HEMDE UYARDI

Darıca Final Okulları Kurucu Genel Müdürü Murat Kaya 18 Şubat Pazar günü (Yarın)gerçekleşecek 2. Veli sempozyumu ile ilgili olarak sosyal Facebook hesabında önemli açıklamalarda bulunarak sempozyumun Öğrenci,Veli ve eğiticiler üzerinde çok önemine değindi, Öğrenen Öğretmen Murat Kaya herkesi eğitim konusunda duarlı olmaya davet etti.

Kaya,"AYDINLANMADIR. OKU, SORGULA,"

keşfet ve icat et ki gelişip ,yarına kalabilesin.Öğrenen aile çağdaş toplumun temelidir.Bilen ve biliyorum diyen aile ise çağdaş geleceğin engelidir. Onun içindir ki öğrenenler gelişir. Final Eğitim Kurumlarının yaklaşık 40 yıla yakın gelişim süreci "öğrenerek gelişmek", "üreterek bölüşmek "tüm kurum paydaşlarını "öğrenme süreci içinde yetkinleştirmek"gayesi ile olmuştur.

Final Eğitim Kurumları eğtim danışmanları; Doğan Cüceloğlu, Nurdoğan Arkış, Polat Doğru Yavuz Durmuş ve Dr.Özgür Bolat ile 462 kuruma ulaşan yapısında; on binlerce  öğrenci, binlerce eğitimci ve çalışanı, yüzbinleri bulan velisinin eğitimine de özel ehemmiyet göstermektedir. Veli Seminerleri ,konferansları, sempozyumları bu manada çok kıymetlidir. Ülkemizin değerli bilim insanları ile öğrencilerimize, çalışanlarımıza ,velilerimize değer katmanın gayreti içindedir. Bu yıl 2.sini düzenlediğimiz Veli Sempozyumunu Kaymakamlık Makamı onayı ile tüm halkımızın yararlanmasına sunduk.

Okul ziyaretlerimizle davetlerimizi ilettik.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü vasıtası ile bu etkinlik okullara resmi olarak iletildi. Yerel basın yoluyla kamuoyuna duyurduk. Sosyal Medya paylaşımları ile çevremizi bilgilendirdik. Genel Merkezimizin planlaması ile Dr.Özgür Bolat'ın konferansı 11.30-13.00 arası gerçekleşecek.

Böylesi değerli bir çalışmaya Darıca Final Okulları olarak değer ekleme çabası için aylardır emek veriyoruz. Bizlere her zaman destek sunan ve değerli birikimlerini halkımızın bilinçlenmesi için hiç bir karşılık beklemeksizin sunan; Prof Dr.Betül Çotuksöken, Prof Dr. Gencay Zavotçu, Dr.Ali Akdoğan, Haluk Öztekin, Fulya Yalezan Yılmaz 18 Şubat 2018 /Pazar günü bizleri onurlandıracaklardır.

Bizlere düşen nedir?

Öğreneceğimiz çok şey var bilinci ile bizim için emeklerini paylaşacak değerli bilim insanlarının bilgi birikimlerinden kendimize değer katmaktır.

Önce kendimiz ;aile üyelerimizi, çevremizi bu etkinliğe teşvik etmeliyiz.

AİLEDE İLETİŞİM

SINAVLAR NEYİ ÖLÇÜYOR NEYİ ÖLÇMÜYOR OKUMA ,KÜLTÜR VE AİLE AİLENİN BAŞARIDAKİ ROLÜ MUTLU VE BAŞARILI ÇOCUK NASIL YETİŞTİRİLİR TANIŞTIRAYIM EVİMİZDEKİ JENERASYONU..

Bu konulardan saat 10.00/11.00 Ve saat 13.30/14.30 Ayrıca 11.30 /13.00 arası Dr.Özgür Bolat  Konferansını dinleme imkanınız var. İstediğiniz konuyu, istediğiniz saatte seçerek katılabilirsiniz.

4 saat zaman ayırıp en az 3 konuyla ilgili birikimlerinize değer katabilirsiniz.

BİLENLER DEĞİL ÒĞRENENLER GELÎŞİR...

Darıca Final Okulları tüm paydaşları ile hizmetinizdedir. Bekleriz.

Murat KAYA Öğrenen öğretmen

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑