whatsapp

Güncel

DARICA'YA 41 ÜNİVERSİTE GELİYOR KOÜ YOK

Özel Darıca Final Okullarının düzenlediği üniversiteler Darıca'da buluşuyor projesine Kocaeli üniversitesi yeterli sayıda öğrenciye sahip olduğu gerekçesiyle bu etkinlikte yer almayacaklarını açıkladı.

14 Aralık 2016 Saat: 12:18
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.581 kez okunmuştur

DARICA'YA 41 ÜNİVERSİTE GELİYOR KOÜ YOK
DARICA'YA 41 ÜNİVERSİTE GELİYOR KOÜ YOK


Özel Darıca Final Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen ’41 Üniversite Darıca’da buluşuyor’ organizasyonu.
16 Aralık Cuma günü 09.30 ile 16.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Etkinlik sayesinde lise öğrencileri, 41 üniversiteyi tanıyacak ve daha doğru tercihler gerçekleştirecek.  Dün bir basın toplantısı düzenleyen Darıca Final Okulları Kurucu Temsilcisi ve Genel Müdür Murat Kaya, hem proje hakkında bilgi verdi hem de basın mensuplarına okulu gezdirdi. Üniversite tanıtım günlerinin önemli bir proje olduğunu kaydeden Murat Kaya, öğrenci ve üniversite buluşmasının hem öğrenci hem de üniversite açısından olumlu sonuçlar doğuracağını ifade etti. 

41 ÜNİVERSİTE VAR, KOÜ YOK

ÖzelDarıca Final Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen '41 Üniversite Darıca’da buluşuyor’ organizasyonuna ülkemizin çeşitli illerinden ve ve KKTC'den davet edilen üniversetelerin katılacağı etkinliğe ilimizi temsilen davet edilen Kocaeli Üniversitesi yeterli sayıda öğrenciye sahip olduğu gerekçesi ile bu etkinliğe katılmayacağını belirtmiş olması şaşkınlık yarattı. Özel bir okulun okullarında öğrenim gören veya diğer okullarda eğitim gören öğrencilerin geleceklerini belirlemelerine faydalı olacağı inancı ile gerçekleştrmiş olduğu büyük projeye katılarak katkı sunması beklenen Kocaeli üniversitesi kendi il sınırları içinde böylesi faydalı bir etkinliği dikatte almaması öğrenciler ve öğrenci velileri tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑