whatsapp

Güncel

“DEDEM KAYBOLDU”

Bitlis’li 78 yaşındaki Cindi Dağbay gezmeye çıkıyorum diye ayrıldığı eve bir daha geri dönmedi. Bir haftadır kaybolan Cindi Dağbay’ın hayatından endişe ediliyor.

14 Aralık 2017 Saat: 18:58
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.473 kez okunmuştur

“DEDEM KAYBOLDU”
“DEDEM KAYBOLDU”

EVDEN AYRILDI BİRDAHA HABER ALINAMADI

Gebze Mimar Sinan Mahallesi Mimar Sinan Caddesi No: 22/B Adresinde bulunan Erkek kuaförü Cüneyt Yakut’un dedesi  78 yaşındaki  Bitlis’li Cindi Dağbay evden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmediği, en son Kadir bakkal ve Akse Sapağında görüldüğü bildirildi.

Bitlis’li Cindi Dağbay’ın bütün aramalara rağmen bulunamadığı Kayıp için bölgemizdeki il ve ilçe emniyet müdürlüklerine bildirimde bulunulduğunu belirten Kuaför Cüneyt Yakut, " Dedem üç gün önce öğlen Namazında evden çıkıyor, emekli maaşını almak için bankaya gideceğini söylüyor. Daha öncede böyle bir durumla karşılaştığımız dedemin unutkanlığı var. Unutuyor evi falan bulamıyor. kaç gündür aramalarımıza rağmen bulamadık kendisindende bir haber alamadık, üzerinde bankadan çektiği para olan dedemin hayatından endişe ediyoruz görenlerin aşağıdaki telefon numarası ile irtibata geçmeleri insanlık namına rica ediyorum" dedi.

İRTİBAT TELEFON NUMARASI : 0538 527 66 87

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑