whatsapp

Güncel

DEMİR, "GENÇLERİMİZ BİZİM HERŞEYİMİZDİR"

Kocaeli Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve “Kararımız EVET” platformunun kurucusu İdris Demir, Çayırova Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde basınla bir araya geldi. Demir, “18-24 yaş arası Gençlerimiz Referandum konusunu makale ve şiir a

22 Mart 2017 Saat: 08:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.655 kez okunmuştur

DEMİR, GENÇLERİMİZ BİZİM HERŞEYİMİZDİR
DEMİR, "GENÇLERİMİZ BİZİM HERŞEYİMİZDİR"

ÜLKEMİZİN SORUNLARI BİZİM ÖNCELİĞİMİZDİR

Kocaeli AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve “Kararımız EVET” platformunun kurucusu İdris Demir, Çayırova Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde basınla bir araya geldi. Demir, " Gençlerimiz Referandumu makale ve şiirlerinde anlatarak yarıçacaklar.“Bölgemizin, ülkemizin dertleri ile dertlenmek bir görevdir.” dedi.

GENÇLER BİZİM GELECEĞİMİZDİR

Kahvaltılı basın toplantısında bölge basınıyla bir araya gelen Kocaeli Ak Parti il yönetim kurulu üyesi ve Kararım EVET Platformu başkanı İdris Demir amaçlarının ülkenin geleceği açısından büyük önem taşıyan referandum seçimlerinde özellikle gençlerin dikkatini çekmek olduğunu açıkladı.

İKİ LİDER GENÇLİĞE ÇOK ÖNEM VERMİŞTİR

Ülkemizin tarihine bakıldığında hep gençler üzerinden ülkenin geleceğine darbe vurulmaya çalışıldığını belirten Demir, Bu ülkede iki lider gençliğine çok değer vermiştir. Birisi Rahmetli Necmettin Erbakan Hocamız, diğeri  sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Onun içindir ki biz kararım evet platformu olarak gençlerimize değer veriyoruz. Onun için yollara düştük, gençliğimizi bilgilendirmek için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz, Ülkemizin istikrarı ve geleceği için 16 Nisan referandumu çok önemlidir. İnşallah büyük bir oranla evet çıkacak ve ülkemiz çift başlılıktan kurtaracaktır.

Referandum ile ilgili olarak internet üzerinden de kapsamlı bir çalışma yürüttüklerini belirten Demir,  www.kararımevet.com adlı internet sitesi üzerinden gençlerin bilinçlenmesini hedeflediklerini söyleyerek, toplantıya katılan basın mensuplarına teşekkür etti

GENÇLERİMİZ REFERANDUMU MAKALE VE ŞİİR İLE DİLE GETİRECEKLER

Proje kapsamında gençlere yönelik “Evet Diyorum Çünkü:" konulu makale ve şiir yarışması da düzenlendi. Katılım yaşı 18-25 olan projede Türkiye geneli tüm gençler İdris Demir’in Facebook, Twitter ve Instagram adreslerine mesaj atarak yarışmaya katılabilecek. Şiir ve makale dalında düzenlenen yarışmada birinciye bin lira, ikinciye 750 lira, üçüncüye ise 500 lira ödül verilecek. Derece yapanlara sürpriz hediyeler de verilecek.

7.GÜN HABER

www.yedincigunhaber.com

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑