whatsapp

Güncel

DENİZ KOLO MİLLETVEKİLLİĞİNE MÜRACAAT YAPTI

Çayırovanın başarılı iş adamlarından, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski İl genel meclisi üyesi Mimar Deniz Kolo, Ak Parti’den Kocaeli Milletvekili için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

30 Nisan 2018 Saat: 08:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.377 kez okunmuştur

DENİZ KOLO MİLLETVEKİLLİĞİNE MÜRACAAT YAPTI
DENİZ KOLO MİLLETVEKİLLİĞİNE MÜRACAAT YAPTI

Geçmiş yıllarda Çayırova Belediye Başkanlığı ve Milletvekilliği adaylığında Çayırovalılara varsa verilecek hesabı verebilmek için kent planıyla, yaptığı çalışma ve çizdiği projelerle kenti yaşanılır kılan, halkın refahı ve çocukların daha sağlıklı bir çevrede yaşamaları için dün olduğu gibi bugünde Çayırovada yaşayan Çayırovalı bir vatandaş Mimar Deniz Kolo projelerini hayata geçirmek için yeniden kolları sıvadı.

24 Haziranda gerçekleşecek 27.Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Ak Partiden Kocaeli Milletvekili Aday Adayı olan Mimar Deniz Kolo, “Bu seçimde  gayretle çalışıp, Allah’ın izni ve desteği ile yüzümüzün akıyla en güzel seçim sonucunu alacağımızı düşünüyorum. Kocaeli Milletvekili Aday Adayı olarak huzurunuzdayım. Her türlü işbirliği, ortak çalışma ve paylaşım için birlikte çalışmaya, samimi gayrete hazırım. Rabbim çıktığımız bu hayırlı yolda hepimizi muvaffak etsin.’’ dedi.

7.GÜN HABER

Özden DEMİRCİ

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑