whatsapp

Güncel

DİLOVASI BALIKÇILAR DERNEĞİ NİN SANAYİ İLE BAŞI DERTTE

Dilovası İlçesinin Diliskelesi Mahallesinde yakın bir zamanda kurulan ve bölgede ki balıkçıların bir araya gelerek kurdukları Balıkçılar derneği Dilovası belediyesinin yardımı ile yaptıkları “Diliskelesi Balıkçılar Barınağının

2 Mayıs 2016 Saat: 08:19
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.357 kez okunmuştur

DİLOVASI BALIKÇILAR DERNEĞİ NİN SANAYİ İLE BAŞI DERTTE
DİLOVASI BALIKÇILAR DERNEĞİ NİN SANAYİ İLE BAŞI DERTTE

Dilovası'ndaki Çevre Dernekleri önceki gün Polisan firması ile sıkıntılar yaşayan Diliskelesi Amatör Balıkçılar Sosyal Yardımlaşma ve Çevreyi Koruma Derneği'ni ziyaret ederek konu hakkında bilgi alarak yanlarında olduklarını söylediler. Dilovası Çevre Derneği Başkanı İsmail Kaya ve Yardımcıları Ali Tahir Kaya ve Mustafa Öner ile Birlikte, Yeşil Alanı Koruma Derneği Başkanı Ahmet Cebeci ve yönetimi Polisan A.Ş firması ile sıkıntılar yaşayan Balıkçılar Derneğini ziyaret ettiler. Diliskelesi Balıkçılar Derneği Başkanı Hüseyin Elibol'u yerinde ziyaret eden çevreciler konu hakkında detaylı bilgi aldılar.

“Diliskelesi Sahilini Geri İstiyor”

Balıkçılar Derneği Başkanı Hüseyin Elibol, DİLÇEV Başkanı İsmail Kaya ve Yeşil Alanı koruma dereği başkanı Ahmet Cebeci'nin ortak yaptığı açıklamada, “Kısa bir süre içerisinde belediyenin de yardımı ile, bölge balıkçılarımıza modern bir barınak yaptıldı. Ancak etrafımızda ki sanayi firmaları bizlere yardım edeceğine tam tersi burada barındırmamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Önceki gün Barınağımıza bir konteynır getirdik, yanımızda bulunan Polisan A.Ş konteynırı bıraktığımız yerle alakalı bizleri Kaymakamlığa şikayette bulunmuşlar ve konu ile alakalı Kaymakamlıkta bizden açıklama bekliyor. Biz Belediyeden konteynırı koyduğumuz yerin bize tahsisiiçin gerekli evrakları kendilerine gönderdik. Ancak Polisan A.Ş Sahibi Necmettin Bitlis'in neden bizimle uğraştığını anlamış değilim. Diliskelesinin o güzelim sahillerini talan eden kişi, vatandaşların denize yakın olduğu tek yere de mi göz dikmiş yoksa. Biz barınağımızı yaptıktan sonra çok sayıda kayık getirdik Diliskelesi Mahallesinde yaşayan insanları tekrar denizle buluşturmaya çalışırken önümüze engeller konuluyor. Bakın Dünyada sayı olan Körfez Köprsünün hemen yanındayız. Milyonlarca araç buradan geçecek ve Dilovası'nın imajı etrafımızda ki sanayi ile ölçülecek ne yazık ki. Bizim buraya yolumuz dahi yok. Şimdilik dernek üyelerine Köprü yönetiminin verdiği yoldan barınağa gelebiliyoruz. Yarın buralar karayoluna devrolduktan sonra yolumuzun açılıp açılmayacağında da kaygılıyız. Biz istiyoruz ki buralar halka açılsın.” dedi. DİLÇEV Başkanı İsmail Kaya ve Yeşil Alanı Koruma Derneği başkanı Ahmet Cebeci de Balıkçılar derneğinin yanında olduğunu belirtelerk hertürlü yardıma hazır olduklarını söyelediler.  

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑