whatsapp

Yaşam

DİLOVASI’NDA 250 ÇOCUK SÜNNET OLDU

Dilovası Belediyesi tarafından düzenlenen sünnet şöleninde 250 çocuk delikanlılığa ilk adımını attı.

8 Ağustos 2016 Saat: 09:39
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.875 kez okunmuştur

DİLOVASI’NDA 250 ÇOCUK SÜNNET OLDU
DİLOVASI’NDA 250 ÇOCUK SÜNNET OLDU

Dilovası Belediyesince her yıl düzenlenerek geleneksel hale getirilen sünnet şöleninde bu yılda 250 çocuk ücretsiz sünnet oldu. Belediye Kültür Merkezi önünde çocuklar için eğlence düzenlenerek neşeli ve eğlenceli saatler geçirdiler. Sünnet çocukları için palyaço gösterileri, illüzyon ve çeşitli etkinlikler düzenlendi. Düzenlenen Mevlit programından ardından etkinliklere Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ile birlikte AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut, birim müdür ve amirleri ile belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sünnet çocuklarının aileleri katıldı.

‘DEVLETE MİLLETE HAYIRLI EVLAT OLURLAR’

Programda bir konuşma yapan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar “ 250 yavrumuz ilk mürüvvetine, ilk heyecanına ortak olduk. Delikanlılığa adım atan evlatlarımız vatana, millete hayırlı bir evlat olarak yetişirler inşallah. Katıldığınız için hepinize şükranlarımı sunuyor, sünnet programımızın hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Bu yıl ilçemizde yaşayan 250 çocuğumuzun sünnetini Anadolu Sağlık Merkeziyle ortaklaşa yürüttüğümüz proje kapsamında gerçekleştirdik. Değerli hazirun 15 temmuz darbe girişiminde bulunan bir avuç teröriste sadece elinizdeki bayraklarla karşılık verdiniz. Bu ülkenin barışına huzuruna demokrasisine el uzatanlara çok iyi cevap verdiniz. Sizle daha iyi bir hizmet verebilmek için elimizden geleni yapıyoruz.

‘İLÇENİN HUZURU İÇİN ÇALIŞIYORUZ’

Kusurumuza bakmayın şehitlerimizden dolayı sünnet eğlencesi düzenleyemedik. Sizlere çok teşekkür ediyorum ayını zamanda Dilovası Demokrasi meydanında bizlerle birlikte nöbet tuttunuz Allah hepinizden razı olsun. Sosyal kültürel belediyecilik anlamında her yıl böyle her sene sünnet şöleni düzenliyoruz. Bizler millet vekillerimiz ilçe başkanımız ve yöneticilerle birlikte bu ilçenin huzuru ve güvenliği ve mutluğu için çalışıyoruz. Bundan sonra bu 15 Temmuzdan sonra bizi daha kararlı daha kardeşçe sizlere hizmet etme gayreti içerisine gireceğiz” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑