whatsapp

Güncel

DİLOVASI'NDA YOL GÜVENLİĞİ İÇİN KASİS ÇALIŞI

Dilovası Belediyesi güvenlik amaçlı hız kesici yol kasis ve reflektör boya çalışmasına başladı.

16 Ağustos 2016 Saat: 10:20
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.428 kez okunmuştur

DİLOVASI'NDA YOL GÜVENLİĞİ İÇİN KASİS ÇALIŞI
DİLOVASI'NDA YOL GÜVENLİĞİ İÇİN KASİS ÇALIŞI

Bu çalışmayla kazaları en aza indirmekle birlikte güvenlik tedbirlerini artıran Dilovası Belediyesi, ilçe merkezi ve mahalle aralarındaki hız kesici yol kasislerinde yenileme, çoğaltma ve reflektör boyalarla boyama çalışmalarını devam ettiriyor.

Dilovası Belediyesi Fen İşler Müdürlüğü Yol Bakım ve Onarım ekipleri, ilçedeki cadde ve mahalle aralarında hız kesiciler ve kasisler yaparak araçların yavaş seyretmelerini sağlıyor. Belediye ekipleri karayollarının standart işaretlerine uygun olarak ilçe merkezi ve sokak aralarındaki hız kesici yol kasislerinde yenileme çalışmalarını devam ettiriyor. Belediye Başkanı Ali Toltar, ihtiyaca göre ilçedeki tüm ana güzergâhları başta olmak üzere; özellikle okul önleri ve sokak aralarındaki hız kesici yol kasisi yenileme çalışmalarına başladıklarını, sürücülerin özellikle dikkatini çekmesi açısından yapılan bu kasislerin önemli olduğunu kaydetti.

Başkan Toltar, ilçede güvenlik tedbirlerine yönelik çalışmaların özellikle ilçe merkezinde hız yapımından dolayı olası trafik kazasını önlemek, yayalarımızın ve özellikle de çocuklarımızın güvenli geçişinin sağlamak maksadıyla bu çalışmalarımız  devam edecektir” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑