whatsapp

Güncel

DONANMA KOMUTANLIĞINDAN BAYANLARA JEST

8 Mart Dünya Kadınlar Gününün en anlamlı programlarından biri Gölcük Donanma Komutanlığı tarafından gerçekleştirildi. Bu özel günde kapılarını bayanlara açan Gölcük Donanma Komutanlığı bayanlara özel olarak kırmızı karanfil d

9 Mart 2016 Saat: 15:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.586 kez okunmuştur

DONANMA KOMUTANLIĞINDAN BAYANLARA JEST
DONANMA KOMUTANLIĞINDAN BAYANLARA JEST

KIRKBEŞ BAYAN İÇİN ÖZEL BİR GÜN OLDU

Gölcük Donanma Komutanlığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Gölcük ve Kocaeli’nin özel bayanlarını muhteşem bir sürpriz yaparak donanma kapılarını kadınlarımız için açtı. Bu özel gün nedeniyle kadınlarımızı ağırlayan Gölcük Donanma Komutanlığı'na bağlı personel donanma içerisindeki gemi, fırkateyn, denizaltı ve hücum botları gezdirildi. 45 bayanın katıldığı programa şu isimler katıldı. Kızılay Gölcük Şube Başkanı Aylin Korkmaz, şube sekreteri Ayten Uzun, Türkiye Yardım Severler Derneği Gölcük Şube Başkanı Güler Karataş, dernek sekreteri Ebru Yazar, Gölcük Huzurevi Psikoloğu Elif Ekinci Turgut, huzurevi sakinlerinden Neriman Erdal, Nebahat Özdemir, Gülşen Kara, Kocaeli Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Bahar Baykal, başkan yardımcısı Mukaddes Doğanay, kurul üyeleri Filiz Özoğul Şahinoğlu, Sibel Moralı, Nuriye Köksal, Hilkat Sönmez ve çok sayıda donanma personeliyle katıldı.

İLK OLARAK İKİ DENİZALTI GEZİLDİ

Sabah erken saatte başlayan program dahilinde katılımcı kadınlar donanma komutanlığının giriş kapısında personel tarafından karşılandı. Program dahilinde bayanlar öncelikle Dz. Binbaşı Koray Eray komutasındaki TCG GÜR, Dz. Yb. Suat Teker komutasındaki  TCG İNÖNÜ denizaltıları gezdirildi. Burada denizaltıların faaliyetleri anlatılan bayanlar denizaltı periskopundan bakma fırsatını yakaladı.  Ardından Deniz Harp Silah ve Araçları Müzesi'ne götürülen bayanlar burada Porsun Başçavuş Murat Özer tarafından gezdirilerek, müzedeki eserler hakkında bilgilendirildi.

DENİZCİLERDEN BAYANLARA NAZİK DAVRANIŞ

Deniz müzesi gezisi sonrasında Poyraz Limanı'na geçildi. Poyraz Limanı girişinde Kuzey Görev Grup Komutanı Tuğamiral Ayhan Bay ve 1. Hücumbot Filotillası Komodoru Dz. Kurmay Albay Murat Cemal Girginer tarafından karşılandı. Poyraz Limanı girişinde hazırlıklı olan Donanma personeli çok ince bir davranışta bulunarak bu özel gün için ağırladıkları bayanlara özel olarak hazırlanmış karanfil hediye etti.

HÜCUMBOT VE FIRKATEYNLER GEZİLDİ

Çiçeklerini alan bayanlar daha sonra Dz. Kurmay Binbaşı Ramazan Kahraman komutasındaki TCG ATAK ve Dz. Binbaşı Murat Dinçel komutasındaki TCG KALKAN hücum botları gezdirildi. Bu gezi sırasında bayanlar hücumbotlarının dümenine oturarak son derece neşeli anlar yaşadı. Daha sonra Dz. Kurmay Albay Hüseyin Temizel komutasındaki TCG TURGUTREİS Fıkrateyni gezildi. Gezilerin ardından ise Donanma Komutanlığı misafirlere TURGUTREİS Fıkrateyni'nde yemek ikram edildi. Geziden son derece mutlu ayrılan kadınlar Gölcük Donanma Komutanlığı'nın misafirperverliğinden ve böyle bir günde böyle bir organizasyon yapılmasından dolayı emeği geçen tüm personele teşekkür etti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑