whatsapp

Güncel

DONANMA TERSANESİNDEN 15 İŞÇİ EMEKLİYE AYRILDI

Ülkemizin en önemli işçi sendikalarından birisi olan, Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi’ne bağlı olan ve Gölcük Donanma Komutanlığı Tersanesinde çalışan 15 işçi emekliliğe ayrıldı.

14 Şubat 2016 Saat: 08:45
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.282 kez okunmuştur

DONANMA TERSANESİNDEN 15 İŞÇİ EMEKLİYE AYRILDI
DONANMA TERSANESİNDEN 15 İŞÇİ EMEKLİYE AYRILDI

Türk Harb-İş Sendikası, geçtiğimiz gün sendika binasında, emekliye ayrılan 15 işçi için plaket töreni düzenleyerek, işçileri emekliye sevk ettiler. İşçilerin bu mutlu gününde Eski Gölcük Tersane Komutanı Emekli Tuğamiral Şevki Şekerefeli’de katıldı.

 15 Emekli İçin Tören Düzenlendi

Gölcük’ün en önemli fabrikası olan ve Türk Savunma Sanayi’sine hizmet veren, Tersane Komutanlığı, dün 15 işçiyi daha mezun etti. Bu anlamda, Ülkemizin en önemli işçi sendikalarından birisi olan, Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi’ne bağlı olan ve Gölcük Donanma Komutanlığı Tersanesi’nde çalışan 15 işçi emekliliğe ayrıldı. Türk Harb-İş Sendikası, dün sendika binasında, emekliye ayrılan 15 işçi için plaket töreni düzenleyerek, işçileri emekliye sevk ettiler. Harb-İş  Kocaeli Sendikası Gölcük Şubesinde düzenlenen, 15 işçinin emeklilik töreninde, sendika başkanı  Turhan Yıldız ve yönetimi hazır bulunurken, törene ayrıca Eski Gölcük Tersane Komutanı Emekli Tuğamiral Şevki Şekerefeli’de katıldı. Törende emeklilere hitaben bir konuşma yapan Şube Başkanı Yıldız, şunları söyledi:

 Yıldız ‘’Bu Güzel Tören Tüm İşçi Kardeşlerimize Nasip Olsun’’

Emeklilik töreninde konuşma yapan Sendika Başkanı Turhan Yıldız şu sözleri dile getirdi “Bugün sizlerin emeklilik töreni yapıyoruz, bu güzel törenin her işçi kardeşime nasip olmasını diliyorum. Bizler sendika olarak her zaman sizlerin emrindeyiz. Biz sizlerin herhangi bir sorununuz olduğunda, her zaman yanınızdayız. Arkadaşlarımız emeklilik işlemleri hakkında, sizlere gereken açıklamayı yapacaklar. Bende sizlerin emeklilik hayatınızda, ailelerinizle sağlık mutluluk içerisinde geçirmenizi diliyorum, hepiniz hakkınızı helal edin, bizde sizlere olan hakkımızı helal ediyoruz.”dedi

 Şekerefeli “Her İşçinin Hayali Emekli Olacağı Gündür”

Emeklilik törenine katılan Eski Gölcük Tersane Komutanı Emekli Tuğamiral Şevki Şekerefeli, konuşmasında şu sözleri dile getirdi, “Bugün siz işçi arkadaşlarımın ve kardeşlerimizin en mutlu gününü icra ediyoruz. Her işçinin hayali emekli olacağı gündür. Ben sizlerle var oldum, sizlerle var olacağım. Hepiniz bizler için değerlisiniz. Benim sizlere hakkım helal olsun. Sizlerde hakkınızı helal edin. Hepinize mutlu bir emekli dönemi diliyorum” şeklinde konuştu.

Plaketleri Verildi

 

Gölcük Tersane Komutanlığı’ndan emekli olan Sabri Kalkan, Adnan Dünya, Vehbi Alkan, Rahman Canbal, Hüseyin Yılmaz, Mehmet Kadan, Erdoğan Pekyavaş, Ahmet Yalçınkaya, İsmet Dede, Vedat Yavuz, Mustafa Albayrak, Şenol Uzuner, Abdullah Yavuz, Cemal Şenol Toraman, Hasan Sucu plaketlerini Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Turhan Yıldız’dan, Eski Gölcük Tersane Komutanı Emekli Tuğamiral Şevki Şekerefeli’den, Sendika genel Sekreteri Ahmet Erdem’den, Sendika İkinci Başkanı Remzi Köstenci’den aldı.  Plaketlerini alan işçiler daha sonra toplu fotoğraf çekilerek günü ölümsüzleştirdi. Programa daha sonra işçiler adına verilen kokteyl ile devam edildi.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑