whatsapp

Güncel

DONANMADAN BAYRAM GEZİSİ

Gölcük Deniz Ana Üs Komutanlığındaki askeri gemiler, öğrencilerin ziyaretine açıldı.

24 Nisan 2016 Saat: 11:23
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.365 kez okunmuştur

DONANMADAN BAYRAM GEZİSİ
DONANMADAN BAYRAM GEZİSİ
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Gölcük Donanma Komutanlığı çocuklara kapılarını açtı. Öğrenciler gemileri ve Deniz Harp Silah ve Araçları Müzesi'ni gezdi.

ÖĞRENCİLER ZİYARET ETTİ
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bugün Gölcük Donanma Komutanlığı program organize etti. Program kapsamında ilk olarak Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele ev sahipliğinde TCG Yıldırım Fırkateyni'nde 42 şehit ve gazi yakınları verilen öğle yemeğinde ağılandı. Ardından Dz. Kur. Yb. Cihan Bahadır komutasında ki TCG Yıldırım ve Dz. Kur. Y.b. Ayhan Akdoğan kumandasındaki TCG Fatih Fırkateynleri, Dz. Kur. Yb Ayhan Akdoğan komutasındaki TCG Fatih Fırkateynleri, Dz. Bnb. Hasan Denizli komutasındaki TCG Tufan ve Dz. Bnb. Murat Dinçel komutasında ki TCG Kalkan Hücumbotları ile Dz. Bnb. Koray Eray komutasındaki TCG Gür denizaltısı saat 10.00 ile 12:00 ve 14.00 ile 17.00 saatleri arasında halkın ve öğrencilerin ziyaretine açıldı. 

4’ÜNCÜ SINIF ÖĞRENCİLERİ
 Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele ‘nin ev sahipliğinde şehit ve gazi yakınının ağırlandığı öğle yemeğine Harp Filosu Komutanı Tümamiral İskender Yıldırım, Kuzey Görev Grup Komutanı Tuğamiral Ayhan Bay, 1’inci Muhrip Filotillası Komodoru Deniz Kurmay Albay Haluk Baytaş, TCG Yıldırım Komutanı ve personeli katıldı. Öğle yemeğinin ardından Barbaros ve Piri Reis İlkokulu 4’üncü sınıf öğrencisi olan 94 öğrenci Poyraz Limanı’nda halkın ve öğrencilerin ziyaretine açılan gemileri gezdi. 
 
BİLGİLENDİRME YAPTILAR
Üzerlerinde Atatürk’ün fotoğrafı alan beyaz tişörtler ve ellerinde Türk Bayrağı ile ay yıldızlı balon bulunan öğrenciler Poyraz Limanı’nda ki Deniz Harp Silah ve Araçları Müzesini gezdi. Öğrencilere gemide Gölcük Deniz Ana Üs Komutanlığı Hizmet Destek Birlikler Komutanı Dz. Alb. Ufuk Dirican ve Müze Müdürü Dz. Yzb. Soner Şahin eşlik etti. Deniz Harp Silah ve Araçları Müzesi’ni gezen öğrenciler gezi kapsamında Por. Asb. Bçvş. Murat Özer tarafından müzede sergilenen araç ve silahlara ilişkin bilgiler aldı.  
 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑