whatsapp

Güncel

DR.HAKAN HÖBEK ADAY ADAYI

Engelli statüsünden yararlanan doktor Hakan Höbek de aday adaylık başvurusunu yaptı. Kaynak: Hakan Höbek aday adayı oldu

30 Nisan 2018 Saat: 07:43
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.858 kez okunmuştur

DR.HAKAN HÖBEK ADAY ADAYI
DR.HAKAN HÖBEK ADAY ADAYI

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Haziran’da erken seçim yapılacağının açıklamasının ardından milletvekili aday adayları partiye akın ediyor. Başvuruların son gün olduğu bugünde aday adayları evraklarını teslim etmek için adeta partiye koştu. Bu isimlerden birisi de Dr. Hakan Höbek. Evraklarını tamamlayan Özel Gebze Merkez Hastanesi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Höbek il binasına gelerek resmi başvurusunu yaptı. Höbek’i bu özel gününde destekçileri yalnız bırakmadı.

ANKARA KUŞU BAŞARILAR DİLEDİ

Öte yandan hükümete yakınlığı ile bilinen ‘Ankara Kuşu’ milletvekili aday adayı olan Hakan Höbek’e başarılar diledi. Ankara Kuşu sosyal medya hesabından, “AK Parti Kocaeli listelerinden milletvekili adaylık başvurusu yapan Dr. Hakan Höbek'e başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Hakan Höbek kimdir?

1965 Sivas doğumlu olan Hakan Höbek Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ni bitirdi. 2001 yılından itibaren partinin her teşkilatında görev aldı. Evli ve 2 çocuk babası.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑