whatsapp

Güncel

EĞİTİM SPOR KULÜBÜNDE YENİ BAŞKANI GÜVEN

Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü Derneği Olağanüstü Genel Kurulunda Bekir Güven dernek başkanlığına seçildi.

25 Nisan 2018 Saat: 08:53
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.525 kez okunmuştur

EĞİTİM SPOR KULÜBÜNDE YENİ BAŞKANI GÜVEN
EĞİTİM SPOR KULÜBÜNDE YENİ BAŞKANI GÜVEN

Darıca Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan genel kurulda Başkanlık Divanına Başkan Bilal Ulusoy seçildi. 2018 yılı dönem faaliyet ve denetleme kurulunun raporları oy birliği ile kabul edildi. Genel Kurulda 2018-2019 yılı tahmini bütçesi 675 bin TL olarak ibra edilen genel kurulda yönetim ve denetim kurulu asil ve yedek üyelerin seçimi yapıldı. Seçimde Bekir Güven Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü Derneği Başkanı seçildi.

Seçimin ardından bir konuşma Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak derneğin kuruluş amacının amatör branşlarda gençlerin spor yapmasını sağlamak ve ilçe ve ülkemizi temsil edecek sporcuları yetiştirmek olduğunu söyledi. Bugüne kadar atlatizm ve karate dallarında ilçe milli sporcuların gerek yurt içinde gerekse de yurt dışında büyük elde edildiğinin altını çizen Başkan Karabacak elde edilen başarılar sayesinde Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü Derneği’nin en iyi kulüpler arasında yer aldığını ifade ederek’’ 2020 Rio Olimpiyatlarında 4 sporcumuzun ülkemizi temsil edeceğine inanıyorum ve kendilerinden madalya bekliyorum. Emeği geçenleri tebrik ediyorum’’ şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın ardından Dernek Başkanlığına seçilen Bekir Güven yaptığı konuşmada şunları şöyledi;’’Bugün kurulduğu günden bugüne sayısız başarıya imza atmış Avrupa da, dünyada ve ülkemizde çok kısa sürede ismini ve farkını ortaya koymuş Eğitim Ve Spor Kulübümüzün daha başarılı olabilmesi adına neler yapabilir, nasıl fedakarlıklar yapabiliriz diye yeni bir sayfa açmak için yeni bir yola çıkmaktayız. Eğitimde ,Sağlıkta Kültürel projelerde, Sporda çok önemli projeler yapılmaktadır. İşte Bilgi evleri,işte Dasyıs projesi , Maraton, Şehirler Kültürler Kaynaşması işte şampiyon darıca gençler birliği- takımımıza başarılar dilerim, yönetimini ve sporcuları kutluyorum.

Bu başarılar kolay olmuyor. Fedakarlık istiyor ve ben biliyorumki bu başarılarda Belediye Başkanımızın ve ekibinin çok emekleri var Başkanımızada ayrıca teşekkürü bir borç biliyorum  ve aynı misyonla bizlerde yeni oluşturduğumuz yönetimle Başkanımızın yüzünü kara çıkartmayacağımıza söz veriyorum.İnşallah yeni yönetim ve yeni bir heyecanla atletizm, karatede yakalanan bu başarıları kuracağımız yeni branşlarda taçlandırırız. Evet hedefsiz başarı olmayacağı için bugün aramızda bulunan ve Karate Milli Takımın iskeletini oluşturan sporcularımıza 2023 ve 2024 Avrupa, Dünya ve Olimpiyatlarda Türk Bayrağımızı göklere çekmek hedefiyle yola başlamak istiyorum.’’

Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü Derneği yeni yönetim kurulu ;

Bekir Güven (Başkan), İlknur Karaduman, Bilal Ulusoy, Muhammed Akşid ve Harun Nayır

Denetim Kurulu Üyeleri; Yücel Aslan, Hüseyin Beyaz ve Arzu Bilgin

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑