whatsapp

Güncel

EJDEROĞLU "BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ ORTADAN KALDIRILDI"

Partisinin Gebze ilçe teşkilatının basın mensupları için düzenlediği iftar programına katılan Ejderoğlu, “Bu hükümet döneminde basın özgürlüğü ortadan kaldırıldı” diye konuştu. Ak Parti döneminde kutuplaşmanın arttığını

13 Haziran 2018 Saat: 09:28
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.627 kez okunmuştur

EJDEROĞLU BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ ORTADAN KALDIRILDI
EJDEROĞLU "BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ ORTADAN KALDIRILDI"

Partisinin Gebze ilçe teşkilatının basın mensupları için düzenlediği iftar programına katılan Ejderoğlu, “Bu hükümet döneminde basın özgürlüğü ortadan kaldırıldı” diye konuştu.

Ak Parti döneminde kutuplaşmanın arttığını dile getiren Ejderoğlu, “Toplum baskı altında. Basın özgürlüğü ortadan kaldırılmış. Tek adam rejimini yansıtan bir anlayış var. Farklı sesler susturuluyor, devletin önemli kurumları yıpratılıyor. Tarım ve hayvancılıkta başarısızlık var. Yolsuzluk, rüşvet, adam kayırmanın bu kadar fazla olduğu başka bir dönem yaşanmadı” dedi.

3 YIL NORMALLEŞME DÖNEMİ

Seçimi kazanmaları halinde Türkiye’yi normalleştirme ve tamirat sürecinin olacağını vurgulayan Ejderoğlu, “Bu süreç yaklaşık 3 yıl olacak. Üretim, kalkınma, girişimcilik üstünde en fazla duracağımız konular olacak” diye konuştu.

Ejderoğlu, bu seçimde baraj sorunu olmamasının da olumlu bir durum yarattığını ve güç katacağını sözlerine ekledi.

İftar yemeğine Saadet Partisinin İl Başkanı Nurettin Çelik, Gebze ilçe başkanı Necati Korkmaz, milletvekili adayları Volkan Gemiksiz, Fahrettin Taşkaya, Gebze ilçe yöneticisi Erkan Vural ve bölgemizdeki basın mensupları katıldı.

7.GÜN HABER-Özden DEMİRCİ

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑