whatsapp

Güncel

EKİNCİ DİLOVASINDA ÇALMADIK KAPI BIRAKMADI

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Avukat Ufuk Ekinci, 24 Haziran seçimleri için çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Önceki gün Dilovası’na adeta çıkarma yapan Ekinci, ilçede ayak basmadık yer bırakmadı.

28 Mayıs 2018 Saat: 08:08
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.538 kez okunmuştur

EKİNCİ DİLOVASINDA ÇALMADIK KAPI BIRAKMADI
EKİNCİ DİLOVASINDA ÇALMADIK KAPI BIRAKMADI

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Avukat Ufuk Ekinci, Dilovası’nda vatandaşlarla buluştu. Hasta ziyaretleri ve esnaf ziyaretlerinin yanı sıra Dilovası’ndaki STK’ları da ziyaret eden Ekinci, Dilovası Belediyesi’nin Mimar Sinan ve Orhangazi Mahallelerinde düzenlediği sokak iftarına da katılarak orucunu Dilovalılarla birlikte açtı.

SOKAK SOKAK GEZDİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Avukat Ufuk Ekinci, Dilovası’ndaki programına ev ziyaretleri ile başladı. Evlere giderek hasta vatandaşları ziyaret eden Ekinci, geçmiş olsun dileklerini iletti. AK Parti Dilovası İlçe yöneticileriyle birlikte gerçekleşen ziyaretlerde Ekinci, esnafları da dolaşarak hayırlı işler diledi. Esnafla tek tek tokalaşan ve sorunlarını dileyen Ekinci, Dilovalılardan destek istedi.

İFTARINI VATANDAŞLARLA AÇTI

Dilovası’nda ayak basmadık yer bırakmayan Ekinci, iftar saatine kadar vatandaşlarla iç içe oldu. Dilovası Belediyesinin düzenlediği Mimar Sinan ve Orhangazi mahalle iftarına da katılan Ekinci, orucunu Dilovalılarla birlikte açtı. Sokak iftarına gelen vatandaşların masalarını da ziyaret eden Ekinci’ye Dilovalılar yoğun ilgi gösterdi. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut’la birlikte teravih namazını da Dilovalılarla birlikte kılan Ekinci, gece geç saatlere kadar Dilovası’nda vatandaşlarla birlikte oldu.

ARDAHANLILARA KONUK OLDU

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Avukat Ufuk Ekinci, Dilovası Ardahanlılar Derneği’ni de ziyaret ederek hemşerileriyle buluştu. Belediye Başkanı Ali Toltar’la birlikte Dilovası’nda yaşayan Ardahanlıları ziyaret eden Ekinci, hemşerileri tarafından oldukça sıcak karşılandı. Dernek başkanı ve üyeleriyle çay içip sohbet eden Ekinci, hemşerilerinden destek istedi. Ekinci’yi mecliste görmek istediklerini ifade eden Ardahanlılar ise tam destek verdiklerini söylediler.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑