whatsapp

Güncel

EKİNCİ’YE STK’LARDAN YOĞUN İLGİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Avukat Ufuk Ekinci, AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği STK iftarına katıldı.

24 Mayıs 2018 Saat: 13:25
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.802 kez okunmuştur

EKİNCİ’YE STK’LARDAN YOĞUN İLGİ
EKİNCİ’YE STK’LARDAN YOĞUN İLGİ

STK temsilcilerinin oturdukları masaları tek tek ziyaret eden Ekinci, Gebze bölgesindeki STK temsilcileri ve partililer tarafından yoğun ilgi gördü.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Avukat Ufuk Ekinci, AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği STK iftarına katıldı. Gebze Belediyesi’nin Eskihisar’da hayata geçirdiği Macera ve Aksiyon Parkı’nın bulunduğu sosyal tesislerde gerçekleşen STK iftarına AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Hakan Höbek’le birlikte katılan Ekinci, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin sıcak ilgisiyle karşılandı. Bütün masaları tek tek gezen ve STK temsilcileriyle sohbet eden Ekinci, büyük bir ilgi gördü. STK temsilcilerinin fotoğraf çektirme taleplerini de geri çevirmeyen Milletvekili Adayı Ekinci, bütün masalarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Özellikle kadınlar ve gençler bol bol selfie çektirmek isterken Ekinci de zaman zaman telefonu eline alarak selfie isteklerini yerine getirdi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑