whatsapp

Güncel

EKMEĞE NİHAYET ZAM GELDİ!

Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kadir Durmuş, ekmeğin gramı 250’den 210’a düşürüldüğü resmen açıkladı. Durmuş kararı bugün akşam saatlerinde yaptığı yazılı açıklama ile duyurdu.

1 Ekim 2018 Saat: 09:28
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.572 kez okunmuştur

EKMEĞE NİHAYET ZAM GELDİ!
EKMEĞE NİHAYET ZAM GELDİ!

Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kadir Durmuş, ekmeğin gramı 250’den 210’a düşürüldüğü, fiyatının ise 1.25 TL olduğunu resmen açıkladı. Durmuş kararı bugün akşam saatlerinde yaptığı yazılı açıklama ile duyurdu.

Durmuş’un açıklaması şu şekilde:

"Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulumuz ‘Ekmeğin maliyet unsurları ile tüketicilerin ihtiyaç ve alım gücü arasında sağlıklı bir denge kurmaya çalışmış ve İlimizde bulunan ekmek üreticilerinin de korunması adına Kocaeli İlimiz Merkez İlçe ve tüm İlçelerde geçerli olmak üzere ekmek fiyatlarına yeni düzenleme getirmesi zorunlu hale gelmiştir.’ Bu sebeple bugünden itibaren İlimiz Merkez ve tüm ilçelerinde geçerli olmak üzere yürürlükte bulunan fiyatı (1,25 TL) değişmemek şartı ile 210 gr olarak satışına devam edilecektir. Tüm Kocaeli İlimize duyurulur"

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑