whatsapp

Güncel

EMEK VE İNÖNÜ’YE MECLİSTEN İMAR İZNİ

Çayırova’da yıllar süren bir sorun daha çözüldü. Emek ve İnönü Mahallelerinin Kentsel Dönüşümünde, meclis vatandaşın istediğini yaptı ve bu iki mahalleye imar izni çıktı. Kaynak: O sorun çözüldü!

4 Ocak 2018 Saat: 09:12
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.589 kez okunmuştur

EMEK VE İNÖNÜ’YE MECLİSTEN İMAR İZNİ
EMEK VE İNÖNÜ’YE MECLİSTEN İMAR İZNİ

Yıllarca tartışmalara, kavgalara, Belediyenin basılmasına bile neden olan Emek ve İnönü Mahallelerinin Kentsel Dönüşümünde, meclis vatandaşın istediğini yaptı ve bu iki mahalleye imar izni çıktı.

Çayırova Belediyesi ocak ayı olağan meclis toplantısında Emek ve İnönü Mahalleleri’nin Kentsel Dönüşüm sorunu çözüldü. Belediye meclis toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci başkanlık etti. Çayırova Emek ve İnönü Mahalleleri ile ilgili olarak Kentsel Dönüşüm Alanının iptal edilmesi ile ilgili olarak on üçüncü madde olarak kabul edildi. Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, “Emek ve İnönü Mahalleleri kentsel dönüşümden vazgeçip imara açıyoruz.”dedi. Böylelikle Emek ve İnönü’de vatandaşların istediği oldu. 

Emek ve İnönü Mahallelerinin imara açılmasıyla ilgili konuşan Şevki Demirci, “1 ay içerisinde artık imara açık olacak. Vatandaşın istediği gibi oldu. İmara açıldı. Daha güzel bir ortamda olmasını istedim. Bu alınan karar doğru değildir. Ancak vatandaşın istediğini yaptık.” dedi. CHP Çayırova Belediyesi Üyesi Kadir Honca, “Bu madde komisyona gönderin.” diye konuştu. Madde ile ilgili bağımsız meclis üyesi Âdem Kılıç, “1991 yılından beri Emek Mahallesi’nde ikamet eden biriyim. Sizi tebrik ediyorum" dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑