whatsapp

Güncel

EMEKÇİ KENTİNDE 1 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI

Gebze Sendikalar Birliği 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü bugün Gebze’de gerçekleştirilen yürüyüş ve mitingle kutlandı.

1 Mayıs 2018 Saat: 15:12
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.809 kez okunmuştur

EMEKÇİ KENTİNDE 1 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI
EMEKÇİ KENTİNDE 1 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI

Gebze Sendikalar Birliği tarafından düzenlenen   kutlamalar için  sendikalar, siyasi parti temsilcileri ve STK’lar bugün sabah saat 9.30’da toplanmaya başladı. Gebze Cuma Pazarı sonu olan eski Trafo Meydanı olarak bilinen yerde toplanan  sendikalar, siyasi parti temsilcileri ve STK’lar buradan kortej halinde sloganlarla  Kent Meydanı’na yürüdüler. 

BAŞKAN AKYÜZ GÜNÜN ANLAMINA DEĞİN KONUŞTU

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ne katılanlar  polislerin kurduğu arama noktalarından geçtikten sonra yürüyüş caddesine alındı.

Gebze Sendikalar Birliği Dönem sözcüsü Gebze Petrol İş Sendikası Başkanı Süleyman Akyüz, günün anlam ve önemine değin yaptığı konuşmada alanda bulunan katılımcıları ve sendikaların başkan ve yöneticilerini selamladı. 

TEKGIDA İŞ TAM KADRO KATILDI

Tek Gıda İş Sendikası Gebze Sendikalar BirliğiTarafından düzenlenen 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü kutlamalarına Tek Gıda İş Sendikası Genel Merkezi ve bağlı sendika şubeleri tam kadro katıldı. Alana Genel merkez yönetici ve şube başkanlarıyla birlikte giren Tek Gıda İş sendikası Genel Başkanı Mustafa Türker, Genel sekreter Mustafa Akyürek,Genel Mali Sekreter Aslan Şirin 1 Mayıs Bayramını Gebzede kutladı.

,SANATÇILAR ALANDAKİLERİ COŞTURDU

Gebze Kent meydanında gerçekleşen toplantıda gruplar halinde yer alan işçi sendikaları ve sendika üyeleri günün tadını çıkarttı. 1.Mayıs etkinlikleri

kapsamında sahne alan müzik grupları ve ses sanatçıları alanda bulunanları çalıp okudukları türkü ve şarkılarla coşturdular.

İŞÇİ BAYRAMINDA EVLENDİLER

Gebze Belediyesi Kent Meydanında gerçekleşen kutlamalar esnasında yeni evli çiftlerin alana gelerek kutlamalara katılanlarla birlikte mutluluklarını paylaşarak ilk danslarını emekçiler için yaptılar. Alanda bulunan işçi sendika üyelerinin yoğun sevgi gösterisinde bulundukları gelin ve damat günün anısına bol bol resim çekildiler.

 

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ

Yürüyüş öncesi dün geceden itibaren Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü işçilerin toplanacağı ve yürüyüş yapacağı Şehit Numan Dede Caddesi’nde geniş güvenlik önlemi aldı. 

Özden DEMİRİCİ- 7.GÜN HABER

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑