whatsapp

Güncel

Emekli subaylarda başkan Akyol

Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUT) Gölcük Şubesi’nin genel kurulunda başkanlık koltuğuna Mehmet Metin Akyol oturdu

26 Ocak 2016 Saat: 20:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.146 kez okunmuştur

Emekli subaylarda başkan Akyol
Emekli subaylarda başkan Akyol

Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUT) Gölcük Şubesi olağan genel kurulunu gerçekleştirildi. Mevcut başkan E. Alb. Ahmet Acar'ın aday olmadığı kongre öncesi TESUT üyeleri, Gölcük Şubesi’nin 9.kuruluş yıldönümü nedeni ile Değirmendere Atatürk Anıtı’na çelenk koydu ve saygı duruşunda bulundu. Çelenk sunma töreninin ardından Değirmendere'de bulunan TESUT binasında seçime geçildi. 

Sayı Artacak E. Dnz. Albay Mehmet Metin Akyol'un tek aday olarak katıldığı kongrede yönetim ve denetim kurulu belirlendi. Seçimin ardından kısa bir teşekkür konuşması yapan Akyol, “Donanma kenti Gölcük'te çok sayıda emekli subay arkadaşımız var. Mevcut üyemiz 67. Bu sayıyı kısa sürede artırmak ve sosyal faaliyetlere katılmak ve sosyal sorumluluk projelerinde yer almak istiyoruz” dedi.

Yönetim ve DenetimYönetim kurulu: Başkan E. Dz. Alb. Metin Akyol, Başkan Yardımcısı E. Dnz. Alb. Ergin Savaşçı, Sekreter E. Dz. Alb. Önder Büyüküstün, Sayman E. Dz. Bnb. Selim Yıldırım, üyeler E. Dnz. P. Alb. Murat Kavakçı. Denetim kurulu: Başkan E. Tuğ A. Ahmet Türkmen, üyeler E. Dz. Alb. Metin Arca, E. Dz. Alb. Yurdagül Çolakoğlu. 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑