whatsapp

Güncel

EMNİYET KANTİN HIRSIZLARINA DUR DEMELİ

Gebze’deki okul kantinlerini kısa aralıklarla soyan ve işletmecilere zarar veren hırsızlara karşı emniyet mutlaka önlem almalı.

27 Ekim 2017 Saat: 17:20
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.015 kez okunmuştur

EMNİYET KANTİN HIRSIZLARINA DUR DEMELİ
EMNİYET KANTİN HIRSIZLARINA DUR DEMELİ

İŞLETMECİLER ÇARESİZ

Daha öncede sıkça gerçekleşen hırsızlık olayları karşısında  ilçe emniyet müdürlüğüne yapılan şikayetler karşısında bu güne kadar önlem alınamayan yine aynı olaylarla ne yapacaklarını şaşıran ve her defasında mağdur bırakılarak büyük zararlara uğrayan kantin işletmecileri çaresiz.

 

AYNI OKUL KANTİNİ 6. KEZ SOYULDU

Aynı okulun kantinine 6.kez gerçekleşen hırsızlık karşısında soluğu her defasında olduğu gibi emniyet müdürlüğünde alan kantin işletmecisi “Okul bahçesi alkol ve uyuşturucu alanlarla dolu gece saat 23.00’den sonrada hırsızlarla dolu. Hepimize yazık, burada eğitim gören çocuklarımıza yazık, yetkililer yaşananlardan haberdar olmalı. Bu yaşananlar karşısında işletmeciler olarak maddi ve manevi zarara karşı mağduruz, çocuklarımızın okuduğu eğitim gördüğü yerlere ilçe yöneticileri mutlaka önlem almalı bize sahip çıkmalıdır.” Diye seslenerek kantin hırsızlarına karşı gerekli önlemlerin alınması ile suçluların cezalandırılmasını ve mağduriyetlerinin giderilmesini istedi.

Okul kantinlerine kısa aralıklarla giren hırsızlara karşı ilçe emniyet müdürlüğünün gerekli önlemi alarak işletmecilkerin korkulu rüyası olan suçluların mutlaka cezalandırılması için yetkilieri duyarlı olması bekleniyor.

 Özel Haber: Özden DEMİRCİ

 7.GÜN HABER

www.yedincigunhaber.com

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑