whatsapp

Yaşam

EN ÇOK KİTAP OKUYANA BİSİKLET!

Gebze İlçe Halk Kütüphanesi ve Kalamış Rotary Kulübü, okumayı teşvik etmek amacıyla kütüphaneye gelerek en çok kitap okuyan üyelerden birinciye bisiklet hediye etti.

8 Ekim 2016 Saat: 11:18
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.443 kez okunmuştur

EN ÇOK KİTAP OKUYANA BİSİKLET!
EN ÇOK KİTAP OKUYANA BİSİKLET!

Gebze İlçe Halk Kütüphanesi ve Kalamış Rotary Kulübü, yaz aylarında kitap okumaya teşvik etmek amacıyla ortaklaşa bir proje başlatmışlardı.  18 Haziran-19 Eylül arasında gerçekleşen projede 32 kitap okuyan Gebze Yıldırım Beyazıt Ortaokulu öğrencisi Yaren Bilek'e (13) dün gerçekleşen törenle bisiklet hediyesi takdim edildi. Gebze İlçe Halk Kütüphanesi önünde yapılan programa Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, eşi Emine Arslan, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel, Gebze İlçe Halk Kütüphanesi Müdiresi Tevhide Buğan, Kalamış Rotary Kulübü Başkanın Ülker Taylan, Gebze Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdiresi İpek Çulha, kütüphane yetkileri, Yaren Bilek’in ailesi katıldı.

BUĞAN: AMACIMIZ KİTAP OKUMA ALIŞKANLIĞI KAZANDIRMAK

Tören öncesinde bir konuşma yapan Gebze İlçe Halk Kütüphanesi Müdiresi Tevhide Buğan, "Öncelikle Kalamış Rotary Kulübü Başkanın Ülker Taylan bu proje için teşekkür ediyorum. Amacımız çocuklarımıza ve topluma kitap okuma alışkanlığını kazandırmak. Küçük yaşlarda çocuklara ne kadar çok okuma alışkanlığını kazandırırsak ilerleyen yaşlarda bunların devamı gelecektir. Yine Kütüphanemize gelerek 3 ayda 32 kitap okuyan Yaren Bilek’i tebrik ediyorum" dedi. Kalamış Rotary Kulübü Başkanın Ülker Taylan ise “Çağımız bilgi çağı. Bu nedenle bilgiye okumakla ulaşılır. Çocuklarımıza ne kadar erken yaşta okuma alışkanlığı kazandırırsak o kadar iyi olur. Çünkü bilginin olduğu yerde erdem olur. Ben Yaren Bilek kızımızı tebrik ediyorum" diye konuştu.

KAYMAKAM: HERKES KİTAP OKUMALI

Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan’da okumanın önemine değinerek, "İnsanlarımız mutlaka kitap okumalıdır. Yaren Bilek kızımız okumanın ne kadar önemli olduğunu herkese gösterdi. Ben bu nedenle kızımızı ve onu yetiştiren ailesini tebrik ediyorum. Yine böyle bir projeyi hayata geçiren ve emeği olanlara da ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu. Yapılan konuşmalar sonrasında Gebze Yıldırım Beyazıt Ortaokulu öğrencisi Yaren Bilek’e protokol tarafından hediyesi takdim edildi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑