whatsapp

Güncel

ENGELLİLERDEN VALİ GÜZELOĞLUNA TEŞEKKÜR

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Arif Ümit Uztürk, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Engelliler Genel Menejeri Erdem Göksel, İdari Menejer Handan Karatekin ve basketbol takımı sporcuları Y

25 Mayıs 2017 Saat: 10:38
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.507 kez okunmuştur

ENGELLİLERDEN VALİ GÜZELOĞLUNA TEŞEKKÜR
ENGELLİLERDEN VALİ GÜZELOĞLUNA TEŞEKKÜR

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Arif Ümit Uztürk, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu bu yoğun programlarının arasında bizleri kabullerinden ve engellilere verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Engelliler Genel Menejeri Erdem Göksel ise ziyarette yaptığı konuşmalarında; “Sayın Valimizin engellilere verdiği desteği bütün spor camiası biliyor. Bugünkü ziyaretimiz 10 milyon engelli adına bir teşekkür ziyaretidir. Kupamızı Sayın Valimizin elinden almayı hayal ediyoruz. Sayın Valimiz hayatımızdan engelleri kaldırdı. Kendilerine teşekkür ediyoruz. BJK Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın sevgi ve saygılarını iletiyorum.” diyerek, Vali Güzeloğlu'nun samimi karşılamalarından ve kabullerinden dolayı teşekkür etti.

Vali Hasan Basri Güzeloğlu ise Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Arif Ümit Uztürk ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü Engelliler Şube Yönetimi ile sporcularına çalışmalarında başarılar dileyerek, yaptığı konuşmalarında ; “Güzel organizasyonunuz için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İlimizde mücadele eden 4 takımımıza da teşekkür ediyorum. Öncelikle sizleri kutluyorum. Engelleri kaldırırsak her şeyi yapabilecek ve güzelliklere katkı koyacak bir inanç var. Bizimde sorumluluğumuz burada başlıyor. Biz hayata tutunmayı engelleyen ne varsa onları ortadan kaldırmak, hayatla buluşturmayı sağlamak, istihdam ve çalışma hayatından spora, kültürden sanata her alanda Türkiye’nin zenginliğine sizlerin de katkı sunmasını sağlamayı amaçlıyoruz. Bu anlamda öncü olan ve gayret gösteren sizlere teşekkür ediyorum. Türkiye’de son dönemde kurumsal katkı sağlayan herkesi tebrik ediyorum. Bu anlamda daha fazla katkı vermemiz, daha çok yatırım yapmamız ve fırsat vermemiz gerekir. İnşallah bu final beklentilerle uyumlu, sportmence olur.” diyen  Vali ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

Konuşmaların ardından Beşiktaş Jimnastik Kulübü Engelliler Şube Yönetimi ve sporcular Valiye üzerinde 41 H. Basri yazan Beşiktaş Spor Kulübünün formasını takdim ettiler. Vali Hasan Basri Güzeloğlu ise sporculara başarılar dileyerek, hediye verdi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑