whatsapp

Güncel

ESKİHİSAR GELENEĞİ BALIK FESTİVALİNE YOĞUN İLGİ

Eskihisar’da geleneksel hale getirilen balık festivali dün yapıldı. Binlerce vatandaşın katıldığı festivalde yaklaşık 3 bin 500 kişiye balık ekmek dağıtıldı.

19 Mayıs 2017 Saat: 10:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.384 kez okunmuştur

ESKİHİSAR GELENEĞİ BALIK FESTİVALİNE YOĞUN İLGİ
ESKİHİSAR GELENEĞİ BALIK FESTİVALİNE YOĞUN İLGİ

Gençlik haftası dolayısı ile Gebze Kaymakamlığı İlçe Spor Müdürlüğü, Eskihisar Muhtarlığı ve Eskihisar Suru Ürünleri Kooperatifi tarafından ortaklaşa düzenlenen balık festivali dün bir kez daha Eskihisar’da yapıldı.

Festivale Gebze Kaymakamı Hasan Gözen, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran, Gebze Jandarma Komutanı Binbaşı Haluk Türkoğlu, Gebze Muhtarlar Derneği Başkanı Davut Kabaca, İlçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, Milli Eğitim Şube Müdürü Mahmut Aşıkoğlu, Halk Eğitim Müdürü Mustafa Aydın, Kütüphane Müdürü Tevhide Buğan, SYDV Müdürü İpek Çulha, Eskihisar Muhtarı Tayfun Özcan, köy ve mahalle muhtarları ile meclis üyeleri ve daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Programda Gebze Kaymakamı Hasan Gözen de katılımcılara elleriyle balık ikram ederek, afiyet olsun dileklerini iletti. Eskihisar Su ürünleri Kooperatifi Başkanı Ali Sarı ve Eskihisar Muhtarı Tayfun Özcan ile İlçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer de tüm katılımcılarla yakından ilgilenerek, teşekkür ettiler. Öte yandan gençlik koşusunda dereceye giren öğrencilerin isimleri okundu ve dereceye girenlere ödüllerinin bugün verileceği açıklandı. Günboyu devam eden konserle sona erdi. Programa katılanlar hem deniz kenarında balık yemenin hem de sahilde güzel havada gezmenin tadını çıkardılar.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑