whatsapp

Güncel

ESNAFIMIZ DİMDİK AYAKTA

Gebze Esnaf va Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatif Başkanı Nejat Kar son günlerde yaşanan terör olayları nedeniyle bir açıklama yaptı.

4 Nisan 2016 Saat: 13:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.492 kez okunmuştur

ESNAFIMIZ DİMDİK AYAKTA
ESNAFIMIZ DİMDİK AYAKTA

Gebze Esnaf va Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatif Başkanı Nejat Kar, yaşanan terör olaylarını kınadıklarını ve lanetlediklerini söyledi. Vatanın  Misak-ı Milli sınırları içerisinde bölünmez bir bütün ve  parçalanamaz olduğunu belirten Kar, “Bu cümle Anayasamızın değişmez maddesidir. Milletvekillerimizin, vekil olabilmeleri için ettikleri en büyük yemindir. Bütün siyasi partilerin kongrelerinde aldıkları en büyük karardır. Bunları daha da çoğaltabiliriz. Kısacası  7 yaşındaki çocuğumuzda,70 yaşındaki vatandaşımızda bunu böyle bilir. Bu özellik ecdadımızdan bizlere geçen ve bizden sonraki nesillere geçecek olan gençlerimizde mevcuttur.

KINIYORUZ, LANETLİYORUZ

Dolayısı ile son zamanlarda artarak yaşanan terör olaylarını kınıyor ve lanetliyoruz.  7' den 70'e Milletimiz yaratılmak istenen bu korku algısına boyun eğmedi ve eğmeyecektir. Gereken dik duruşunu göstermiş ve göstermeye devam edecektir. Küçük ve orta ölçekli esnaflar olarak bu olaylardan etkileneceğimizi veya ayaklanacağımızı düşünen gafiller yanılıyorlar. Daha önceki yıllarda olduğu gibi şu zor zamanlarda da esnafımız dimdik ayakta durmasını bildi, bilmeye de devam edecektir.Biz bölge esnafları olarak  halkımızla iç içeyiz” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑