whatsapp

Güncel

ETKİNLİK GÜNÜNDE KAN BAĞIŞLADILAR

Çayırovada bulunan Knor Çorba,Lipton Çay fabrikası çalışanları etkinlik haftası kapsamında Kızılay’a Kan bağışında bulundular.

22 Aralık 2016 Saat: 14:53
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.673 kez okunmuştur

ETKİNLİK GÜNÜNDE KAN BAĞIŞLADILAR
ETKİNLİK GÜNÜNDE KAN BAĞIŞLADILAR

İNSANLIK ÖRNEĞİ

Tek Gıda-İş Sendikasının örgütlü olduğu Knor Çorba. Lipton Çay fabrikasında geleneksel etkinlikler haftası kapsamında işyerinde çalışan tüm personel Kızılay’a kan bağışında bulunarak büyük bir özveri ve insanlık örneği sergilediler.

KAN VERMEK İÇİN SIRAYA GİRDİLER

İş yeri sendika baş temsilcisi Servet Yeşilkaya’nın girişimi ile gerçekleşen Kan bağışına yoğun katılım sağlayan tüm personelin “ Bir damla kan bir hayat kurtarır” sloganıyla kan vermek için sıraya girenlerin adeta bir birleri ile yarıştıkları görüldü.

“KAN HAYATTIR”

Çalıştıkları işyerinde Kan bağışında bulunan Tek Gıda iş sendikası üyeleri adına bir açıklama yapan işyeri sendika baş temsilcisi Servet Yeşilkaya , “ Kan dünyada üretilmeyen tek şeydir, öyle bir an oluyor ki, bir damla kanın insan hayatını değiştirdiğini biliyoruz bu anlamda bizlerde geleneksel etkinlik haftamızda Kızılay’a kan bağışında bulunarak insani bir görevi yerine getirmiş oluyoruz” dedi.

 www.yedincigunhaber.com 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑