whatsapp

Güncel

FARİZ BALIKÇI SAĞLIĞINA KAVUŞTU

1 Mayıs 2018’de beyin kanaması tanısıyla hastaneye sevk edilen ve önemli bir ameliyat geçiren CHP’nin eski yöneticilerinden mali müşavir Fariz Balıkçı eski sağlığına kavuştu.

3 Haziran 2018 Saat: 06:35
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.295 kez okunmuştur

FARİZ BALIKÇI SAĞLIĞINA KAVUŞTU
FARİZ BALIKÇI SAĞLIĞINA KAVUŞTU

Balıkçı sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada şunları ifade etti, “ Değerli dostlarım, arkadaşlarım ve akrabalarım.1 Mayıs'ta beyin kanaması tanısıyla ağır bir ameliyat geçirdiğim bilgisi malumunuz. Bir aylık önemli tedavimin ardından tekrar eski sağlığıma kavuşarak bugün siz sevenlerimin arasına dönüyorum.

Hayata tutunmanın önemini kavradığım bu zorlu süreçte, ilk müdahaleyi yapan Balıkçılar Köyü Derneği mensuplarına, acil müdahalemin yapıldığı Darıca Farabi Hastanesi ve onun sevk ettiği Yalova Uzmanlar Özel Hastanesi ile Yalova Devlet Hastanesi'ne; ameliyatımı başarı ile gerçekleştiren Opr. Dr. Sayın Alper Irak hocama; duyunca hastaneye akın eden ve telefonla arayarak dualarını eksik etmeyen siz değerli dostlarıma, yüreklerinde beni hep yaşatan eşim ve çocuklarıma en içten sevgi ve selamlarımla teşekkürlerimi sunuyorum. Mevlam, sizleri de sevdiklerinizden ayırmasın...” dedi

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑