whatsapp

Güncel

FLORMAR’A DESTEK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Petrol-İş Sendikası’na üye oldukları için işten atılan GOSB’ta bulunan Flormar Fabrikası’ndaki işçiler 15 gündür fabrika önünde direnişte bulunuyor. İşçilere destek ziyaretleri de devam ediyor.

30 Mayıs 2018 Saat: 13:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.343 kez okunmuştur

FLORMAR’A DESTEK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
FLORMAR’A DESTEK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Nakliyat-İş Gebze Şube Başkanı Erdal Kopal ve sendika üyeleri önceki gün Flormar işçilerini ziyaret ettiler. Ziyarette ilk olarak Petrol-İş Sendikası Gebze Şube Başkanı Süleyman Akyüz bir konuşma yaparak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Nakliyat-İş Gebze Şube Başkanı Erdal Kopal bir konuşma yaparak,  “Çoğunluğu kadın işçi olan flormarda 120 işçi Petrol-İş sendikasına üyesi olmuştur. Hak, hukuk tanımaz işveren tarafından işten çıkarılmıştır. Yıllarca çalışarak emek veren işçiler haklarını arayıp örgütlenince, flormar işvereni sizleri baskı, tehdit ve işten atmayla engelleyeceklerini zannettiler.

BASKI  VE ZULÜM

Nerede baskı, zulüm, haksızlık varsa orada mücadele edenler var olacak. İş cinayetleri sonucu diger illere göre toplam iş cinayetlerinin yüzde 72’si Kocaeli’de yaşanıyor aynı bölgede bu oran yüzde 28 ile Gebze’de yaşanmaktadır.   Başta Flormar’da direnen çoğunluğu kadın olan olmak üzere tüm işçi arkadaşlarımızın mücadelesinde işverenin tüm baskı ve işten atmalarına karşı yılmadan örgütlü gücünüzü dahada güçlendirerek kararlılıkla mücadele ederek kazanacağınıza inanıyoruz.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑