whatsapp

Güncel

FLORMAR İŞÇİLERİNE BIÇAKLI SALDIRI

Sendikaya üye oldukları işten çıkarılan ve fabrika önünde direnişte bulunan Flormar işçilerine fabrikaya servis çeken şoför tarafından bıçak çekildi.

3 Haziran 2018 Saat: 06:35
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.609 kez okunmuştur

FLORMAR İŞÇİLERİNE BIÇAKLI SALDIRI
FLORMAR İŞÇİLERİNE BIÇAKLI SALDIRI

Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Flormar’daki işçiler Petrol-İş sendikasına üye olduğu için işten atıldılar. İşten atılan işçiler 17 gündür fabrika önünde direnişte bulunuyor. Direnişte bulunan işçilere dün sabah işçilerini fabrikaya bırakan servis şoförü, işçilere sataşarak bıçak çekti. Dün sabah vardiyası işçilerini fabrikaya bırakan servis şoförü, işçilere sataşarak bıçak çektiği öğrenildi.

ARACI İŞÇİLERİN ÜZERİNE SÜRDÜ

Servis şoförü daha sonra servis aracını işçilerin üzerine sürdü. Fenalaşan 2 işçi hastaneye kaldırılırken işçiler servis şoförünün fabrika yönetiminden talimat aldığını ve işçileri provoke etmek istediğini düşündüklerini söyledi. Öte yanda direnişteki işçilere destek ziyaretleri de devam ediyor. Dün yaşanan bıçaklı saldırının ardından CHP PM Üyesi ve aynı zamanda İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, PM Üyeleri ve İstanbul Milletvekilleri İlhan Cihaner ve Ali Şeker ile CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan işçileri ziyaret etti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑