whatsapp

İGF

Gaziantep'te inşaat müteahhitlerinde kongre heyecanı

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği (GAİMDER) Başkan Adayı Ömer Kantar, sektörün sorunlarının çözümünde öncü rol oynayan, güçlü ve etkili bir dernek için yola çıktıklarını söyledi.

24 Mart 2021 Saat: 18:49
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 322 kez okunmuştur

Gaziantep'te inşaat müteahhitlerinde kongre heyecanı
Gaziantep'te inşaat müteahhitlerinde kongre heyecanı
GAZİANTEP (İGFA)- Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği’nin 18. Genel Kurul Toplantısı 26-27 Mart 2021 tarihlerinde Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
Genel kurulda yapılacak olan seçimlerde GAİMDER’in yeni yönetimi belirlenecek.
Yenilikçi İnşaat Müteahhitleri Grubu’nun Başkan Adayı Ömer Kantar, genel kurul öncesi yaptığı açıklamada, “Güçlü ve etkili bir dernek” sözü verdi. İnşaat sektörünün ekonominin en büyük lokomotiflerinden biri olduğuna dikkat çeken Ömer Kantar, "İnşaat müteahhitleri ülke ekonomisine en fazla istihdam ve gelir sağlayan iş kollarından birisidir. Böylesine önemli bir sektör ne yazık ki büyük sorunlar yaşamaktadır. Sektörümüzdeki diğer paydaş oda ve derneklerle işbirliği yaparak sorunların çözümünde etkin rol almak istiyoruz. Uzun yıllardan beri müteahhitlik yapan, vizyon projelere imza atan biri olarak sorunlarımızı ve çözüm yollarını biliyoruz" diye konuştu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑