whatsapp

Güncel

“GEBZE BÖLGESİNİN TEK ADAYIYIM”

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Prof.Dr. Harun Demirkaya, 24 Haziran seçimleri için görüşlerini açıkladı ve Kocaeli’nin batı yakasının Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nın tek adayı olduğunu söyledi.

3 Haziran 2018 Saat: 09:33
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.304 kez okunmuştur

“GEBZE BÖLGESİNİN TEK ADAYIYIM”
“GEBZE BÖLGESİNİN TEK ADAYIYIM”

Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nın kendisini sahiplendiğini belirten Prof.Dr. Harun Demirkaya, seçim çalışmalarının çok samimi ve canlı geçtiğini söyledi.

Demirkaya şunları söyledi, “Seçim çalışmaları için gezdiğimiz her yerde halkımız bize karşı çok samimi ve içten davranıyor. Bunu zaten hissediyorsunuz. Milletvekili listelerine baktığınızda zaten en iyi sıralamayı İYİ Parti’nin verdiğini vatandaşımız görüyor. 1.ci sıra adayımız Lütfü Türkkan’ın işyeri Dilovası’nda ve Gebze bölgesini karış karış bilen, insanları neredeyse tek tek tanıyan bütün seçimlerde bütün ağırlığını batı yakasına veren, gittiği her yerde de Gebzeli olduğunu söyleyen genel başkan yardımcımız.

PARTİMİZ BATI YAKASINA ÖNEM VERİYOR

Partimiz beni de 3. sıraya koyarak, Kocaeli’nin batı yakasına ne kadar önem verdiğini gösterdi. Gittiğimiz her yerde bunu gören vatandaşlarımız da bizi bağrına basıyor. 24 Haziran’da İYİ Parti kimsenin tahmin etmediği başarıyı yakalayacak, çok sayıda arkadaşımız Meclis’e gidecek. “

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑