whatsapp

Güncel

GEBZE IŞIL IŞIL

Gebze Belediyesi kentin genelinde ışıklandırma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kente estetik ve modern bir görünüm kazandıran çalışmalar, özellikle akşam saatlerinde görsel bir şölen sunuyor.

24 Temmuz 2018 Saat: 15:25
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.480 kez okunmuştur

GEBZE IŞIL IŞIL
GEBZE IŞIL IŞIL

Gebze Belediyesi kentin genelinde ışıklandırma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kente estetik ve modern bir görünüm kazandıran çalışmalar, özellikle akşam saatlerinde görsel bir şölen sunuyor. Anibal Kavşağı’nda gerçekleştirilen aydınlatma çalışması, özellikle ay-yıldız dekoruyla Gebzelilerden tam not aldı. Vatandaşların bol bol fotoğrafını çekip sosyal medyada paylaştığı ay-yıldız dekoru oldukça beğenildi. Caddelerde gerçekleştirilen dekoratif aydınlatma çalışmaları da kentin caddelerini aydınlatmanın yanı sıra estetik ve güzel bir görüntü sunuyor.

KALE DE AYDINLATILDI

Caddelerde gerçekleştirilen dekoratif yol aydınlatma direklerinin yanı sıra Eski Çarşı da aydınlatılarak daha estetik bir görünüme kazandırıldı. Aydınlatma çalışmalarının sonuncusunu tarihi Eskihisar Kalesinde gerçekleştiren ekipler kalenin duvarlarını ışıklarla boyayarak kaleyi adeta eski günlerine döndürdüler. Akşam saatlerinde kalenin duvarlarına vuran ışıklar kaleye ayrı bir güzellik katıyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑