whatsapp

Güncel

GEBZE KANDIRALILARDA SOSYAL GÜVENLİK SEMİNERİ

Gebze Kandıralılar Derneğinde düzenlenen sosyal güvenlik seminerinde Sosyal Güvenlik Uzmanı Av.Abdülhalim Eke ve Smmm Canan Yaş SSK , Bağkur ve Emekli sandığı hakkında dernek üyelerini bilgilendirdi.

9 Mayıs 2016 Saat: 08:26
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.901 kez okunmuştur

GEBZE KANDIRALILARDA SOSYAL GÜVENLİK SEMİNERİ
GEBZE KANDIRALILARDA SOSYAL GÜVENLİK SEMİNERİ

BAŞARILI BAŞKANDAN ÖNEMLİ  PROJE

Gebze’de bir çok önemli faaliyetlerle adından sıkça söz ettiren Gebze Kandıralılar Derneği Başkanı Sedat Durmuş bir ilke daha imzasını koydu. Başkan Durmuş Sosyal Güvenlik Uzmanı Ali Tezel’in Ankara şubesi uzmanını ve Gebze şubesi uzmanını Dernek lokalinde ağırladı ve dernek üyelerinin bilgilenmesini sağladı.

 

HEM DİNLEDİLER, HEMDE SORU SORDULAR

Kandıralar Derneği Güzeller mah. Bülbül cad. 902/1 Sok. No:7  Gebze adresinde bulunan dernek lokalinde gerçekleşen seminerde merak edilen bütün soruların cevabını alan dinleyiciler,konuşmacıları soru yağmuruna tuttular. Dernek lokalinde ilk defa gerçekleşen böyle bir etkinliğin Gebze STK'lar içinde ilk defa gerçekleştiğine dikkat çeken üyeler butür etkinliklerle çok önemli bilgileri elde ettiklerini belirttiler.

 

DERNEK ÜYELERİNİ BİLGİLENDİRDİLER

Emeklilik şartları ve emekli aylıkları hakkında bilgilenen dinleyicilere dernek yönetimi tarafından pasta ve çay ikramı da yapıldı.  Ölüm aylığı,yetim aylığı,dul aylığı,engelli aylığı ve malulen emekli olabilmenin şartları ve daha bir çok konu hakkındaki  bilgi verilen semineri,Sosyal Güvenlik Uzmanı Ali Tezel’in Ankara şubesi uzmanı Av.Abdülhalim Eke ve Gebze şubesinden Smmm Canan Yaş hanımın sunumları ile gerçekleşti.

 

UZMANA PLAKET VERİLDİ

Seminerin sonunda dernek başkanı Sedat Durmuş tarafından günün anısı olarak konuşmacı Av.Abdülhalim Eke’ye plaket verildi. Smmm Canan Yaş hanıma da Gebze Kandıralılar derneğinin faaliyetleri ile ilgi kitap hediye edildi. Dernek üyeleri çok önemli olan bu seminer için başkan Durmuşa ve yönetimine teşekkür ettiler.

 

YEDİNCİGÜNHABER : Özden DEMİRCİ

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑